Sport

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
844
4 681
93
egy kis mást is a foci mellett
közeleg az olimpia
egyre több sportágban alakul ki az utazók névsora.
ahogy élesedik a helyzet egyre több a "botrány" is. nem azt jelölik, aki erre számított, adott esetekben aki a ranglisták alapján jobb eredményre lehetne képes. na meg persze van olyan eset, ahol a régi beidegződések alapján döntenek...
hol is?
szinte minden szövetségben vannak problémák
öttusa, vívás, kajak-kenu, torna, úszók, atlétika, meg jó pár olyan, amiről igazából nem is értesülünk
ezt hozta az olimpiára a pénz
mert az, aki kijut, függetlenül attól, hogy ott hogyan is szerepel, már megcsinálta a szerencséjét

hiszen pénz jár a szereplésért
az olimpia után meg máris jön a felkészülési támogatás a következő olimpiára. és aki most kint van, az előrébb van a sorban!

ez az egész már nem a sportról szól. nem véletlenül mondja egyre több, az klasszikus olimpiai eszmében még hívő ember, hogy a játékoknak már nincs semmi köze a valódi olimpiához ...
és akkor még nem is beszéltünk arról, amit a politika erőszakolt bele.

remélem ez a pofon elég lesz ahhoz, hogy elfelejtsük a rendezési álmokat
még akkor is, ha az alapító 10 ország közül egyedül csak Magyarország nem rendezhetett olimpiát. a többiek meg 2/3 rendezésen vannak már túl ...
pedig az újkori elsőt 1896-ban majdnem sikerült megcsípni
 

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 678
9 412
113
Formula-1.
Osztrák nagydíj. Red Bull ring, a korábbi A1-ring, Zeltweg. Elvileg minden adott volt arra, hogy újra behúzza a nagydíjat Max Verstappen. A jó barátjával, Lando Norissal az első helyért vívott csata során történt ütközése miatt, azonban csak az ötödik lett. Norris kiesett, és másik repülőgéppel indult haza. Korábban mindig egy gépen repültek. A Red bull előnye nagyon fogyóban van. Ennek sok tényezője van. A pályán Sergio Perez, aki a szerződéshosszabbítása után mintha egy másik, gyengébb versenyző lenne. A pályán kívül pedig a túlzottan nagy befolyással bíró Jos Verstappen, aki az év eleje óta kelti a rossz hangulatot a csapatban, rendszeresen fúrja azt a csapatfőnököt, Christian Hornert, akinek a segítségével a fia most háromszoros világbajnok. Jos nyilván Horner helyére pályázik. Ez jól látható. Elvileg mostantól kezdve már nem is beszél Hornerrel. Mert szerinte Horner "óvodás". Jos azon sértődött meg, hogy csak nehezen engedték neki a "Formula-1 legendák" nevű bemutatón pályára lépni,Sebastian Vettel korábbi Red Bulljával. Azon sértődött meg, hogy őt nem kamerázták volna, csak a többieket. A "Formula-1 legendák" bemutató egyébként rajta kívül kizárólag, korábbi Osztrák Nagydíjakon győztes versenyzőket vonultatott volna fel. Jos lett volna a kakukktojás. Ő egyáltalán nem legenda, bár az is egyfajta hírnév, hogy jogerősen el volt ítélve a felesége, valamint a saját apja bántalmazásáért...
Így Jos végül nem lépett pályára. A helyére a szintén nem legenda, de legalább osztrák, egykori Minardis fizetős versenyző, Patrick Friesacher ült be, aki 2005-ban sajnos pont Baumgartner Zsoltot váltotta a Formula-1 akkori leggyengébb, olasz kiscsapatánál.
A kérdés az, hogy Max Verstappenre a jövőben mennyire hatnak ezek a dolgok. Az apja szarkeverésének akár az áldozatává is válhat, ha ez így folytatódik. A Red Bull helyében, én már rég kitiltottam volna Jos-t a paddockból.
 
  • Tetszik
Reactions: jurgenbauer