Sport

Egy komment:
"Aki 5 másodperc alatt nem ismeri fel a Kanári-szigetek zászlaját az annyit is ér..."

Havas:
"Nem azért, mert az unokáim Tenerifén nőttek fel, és nem azért, mert van ott egy házam"

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Az hagyján, hogy az arany nem színarany, de ezek szerint még a bronzot is kispórolták belőle... LOL.
Hát biztos az orosz szankciós listán van az arany meg a bronz...

Mai botrány, a zászlókat is osszekeverik...
Meg jó hogy nem az Lmbtqstb zászlót húzták fel...

Ha a vízzel van gond akkor tuti nem egy versenyző lenne rosszul.
A női 10 kilométeres nyílt vízi úszásban 5. helyezett Fábián Bettina a Szajnában megrendezett verseny után rosszul lett, és kórházba került. A 19 éves sportoló még csütörtökön úszott a Szajnában, és a verseny után elmondta, sok vizet nyelt, de reméli, nem lesz komolyabb baja.

Fábián Bettina szombat délelőtt írta közösségi oldalára:
454811437_898015659025902_8172106767725915920_n.jpg

A magyar úszó infúziót és gyógyszeres kezelést kapott, de már úton van haza, Budapestre.

„Sajnos éjszaka elkezdtem hányni és egész hajnalban csillapíthatatlan volt. Lázas is lettem és hajnal négykor be kellett vinni a kórházba. Már jobban vagyok sokkal, de életemben nem voltam még ilyen rosszul... Valamit benyeltünk a Szajnában, most jött ki több női versenyzőn is” – mondta az m4sport.hu-nak Fábián Bettina.

Szégyen, kikapni az amatőrökből álló (a vízilabda az USA-ban főiskolai sport, a magyar vízilabdázók a világon legjobban kereső profi vízilabdázók között vannak) amerikai csapattól, az 5 méteresek megint nem mentek. Jobb is, hogy nem néztem.

"Martinek János szövetségi kapitány a válogatási elvek alapján Guzi Blankát és Erdős Ritát nevezte az olimpiai csapatba, ám az elnökség titkos szavazással, 9–2-es végeredménnyel úgy döntött, inkább Gulyásnak szavaz bizalmat Guzi mellett. A szövetséget ezt követően rengeteg támadás érte, a 24.hu főmunkatársa, Kálnoki Kis Attila világbajnok öttusázó például azt írta, Balczó András igazságával együtt Martinek Jánost is porba tiporták az öttusaszövetségben."

Gulyás Michelle olimpiai bajnok öttusában, 20 évvel Vörös Zsuzsa után!
"Gulyás Michelle a jó tanuló, jó sportoló tipikus esete, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán bűnügyi nyomozónak tanult, ötösre védte meg a szakdolgozatát, és az államvizsga miatt 2023-ban a versenyzést is a háttérbe szorította, kihagyta az ankarai Világkupa-döntőt. Jelenleg a rendészettudományi kar állományában dolgozik, főként toborzással és a sportélet fejlesztésével foglalkozik."

"Martinek János szövetségi kapitány a válogatási elvek alapján Guzi Blankát és Erdős Ritát nevezte az olimpiai csapatba, ám az elnökség titkos szavazással, 9–2-es végeredménnyel úgy döntött, inkább Gulyásnak szavaz bizalmat Guzi mellett. A szövetséget ezt követően rengeteg támadás érte, a 24.hu főmunkatársa, Kálnoki Kis Attila világbajnok öttusázó például azt írta, Balczó András igazságával együtt Martinek Jánost is porba tiporták az öttusaszövetségben."

Ez kicsit részletesebb és teljesebb...