Sport

Itt stadionok, odaát játékosok „épülnek”…

Régóta tudjuk, a forintbőség csak lehetőség a minőségi munkára, de most ott tartunk, mintha kontraproduktív lenne a folyamat: a túl sok pénz, az anyagi biztonság csökkenti a motivációt, elkényelmesít, márpedig a belső motiváció erőssége révén érhető el a hőn áhított cél. Vagy nem találjuk meg azokat, akik a nemzetközi futballra alkalmasak, vagy megtaláljuk, de nem tudjuk kellően felkészíteni őket, vagy az ügyeseket keressük az igazán kitartók helyett – a hatalmas mértékű befektetésnek egyelőre nincs látszatja.

Az utánpótlás eredményei azt sejtetik, a jövőben sem várnak ránk sokkal szebb napok.

És akkor itt van ez a cikk:

komment:

ezredes-2
2025. november 20. 16:00
Ez, most komoly? kimegy acsávó 2-3000 dolláros manusokért, akiknek első dolga lesz itthon, az állampolgárságot "elintézni" ezeknek a banános mukiknak! Az, hogy hányingerem van nemcsak a módszertől, hanem attól is, hogy négerek szaladgálnak mindenhol. Pelén és eusebion kivúl mutasson valaki egy zsenit köztük!

lenyegtelen
2025. november 20. 15:44
Nem nagyon kellene visszaengedni az országba.

Szerintem a magyar klubfoci szintjén bőven felül teljesít a magyar válogatott, ami azt jelenti hogy Rossi jól teszi a dolgát. Ezért ha minden igaz évi 300.000 eurót kap, ami egy újságárusnak vagy nekem sok, de a válogatott kapítányok között az egyik legkvesebb.
Storck 1,7 millió eurót keresett nálunk évente.
Mattheus meg ha jól emlékékszem 200.000 eurót kapott évente, de ott volt valami adókerülés is.
Szóval én vele pont elégedett vagyok, nem nála van a baj.

Végül is Rossi csak él a felajánlott lehetőséggel! :oops:

Elég gyakran ostorozom is a Valódi, Fő-Problémát is.

.

Ha valaki azt gondolta, hogy a nőknek nem fáj a mélyütés vagy mély ágyék rúgás az tévedett:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
De nem semmi, hogy az interneten mindenre is van egy összeállítás :D

• Tetszik
Reactions: aquarell
Nagyon szépen össze szedték a férfiak és a nők közötti fizikai különbségeket, és annak okait:
Egy részéről például nem is tudtam.

Ha valaki azt gondolta, hogy a nőknek nem fáj a mélyütés vagy mély ágyék rúgás az tévedett:
De nem semmi, hogy az interneten mindenre is van egy összeállítás :D
Ezek mind transznők :)