Sport

Szerintem amennyi állami pénz borítottak ebbe a szarba, ha csak az a cél, hogy Albániát kell megverni, akkor menjenek a francba.
Mert az EBn is úgy játszottak, hogy védekezzük ki a 91 percet ...

Angliának több hete volt belőlünk felkészülni. Megtették. Nézni rossz volt amit rendeztek itthon a fiúk. Mellé kb. senkinek semmi se jött be, sőt, Gulácsi is hozta a napi minimum 1 lepkét. Ez van.

Magyarország-rabszolgakereskedelemből meggazdagodók 0:4
Ja, de azért a huhogás a sportszerűségtől elég messze esik. Akár a játékos dobálása söröspohárral. Erre az hogy az angolok szar alakok voltak otthon nem mentség. Nem tudom hogy kaptak-e otthon büntetést, ha nem akkor az egy faszság.
Van egy ország akit kicsit kipécéztek a menekültek/melegek/színesek elleni (részben vélt) fóbiák miatt, ehhez képest van egy adag barom aki még rátesz egy lapáttal, hogy lehessen mutogatni őket a világba. Ha meg a csapatnak drukkolnak, akkor a zárt kapus meccset ezek után biztosan megnyerték a csapatuknak, reméljük pontlevonásunk nem lesz.

Szerintem amennyi állami pénz borítottak ebbe a szarba, ha csak az a cél, hogy Albániát kell megverni, akkor menjenek a francba.

Ha valakinek mondjuk nettó egymillás fizetése van, akkor meg tudna venni egy Porschét és lenne egy menő autója. Csak akkor a költségvetésének egy tetemes része arra menne. Tehát nem éri meg neki.
Magyarország valami 1000-1500-2000 milliárdot költött 2010 óta focira/látványsportokra - stadionépítések, TAO stb. Miközben az egészségügy, oktatás szétesik az alulfinanszírozottság miatt. Ekkora kiadást nem engedhetünk meg maguknak. Még akkor se ha cserébe folyamatosan világbajnok lenne a magyar válogatott. Ekkora kiadást egyszerűen semmilyen eredmény nem igazol.
Slusszpoén, hogy nem is kéne ennyit kiadni. Sokkal kevesebből lényegesen jobb focit lehetne kihozni. Csak eredmény után kéne fizetni, szakmai alapon kéne megszervezni az utánpótlás-képzést, és ki kéne venni belőle a pénzlenyúlást.

Az egyik cikkben kérdezték, hogy miért mentek ki a játékosok a (rázsistááá) szurkolókhoz?
Most tényleg magyarázni kell nekik, nekik, akik üresen hagyták az olaszok elleni eb döntő díjátadóján a stadiont? Nekik magyarázzuk meg, hogy hogyan KELLENE viselkedni??? :D