Sz-400 Triumf / S-400 Triumf / SA-21 Growler (Oroszország)

Még nincs aláírva semmi Indiával. Viszont a napokban elkezdték gyártani Kínának az elso Sz-400 komplexumot.

http://thediplomat.com/2017/02/indi...-400-missile-air-defense-system-deal-in-2017/
s-400-missile-defense-system-parade.jpg

• Tetszik
Reactions: rappali_ and fip7
Szerintem is nagy az esélye, hogy ebből az üzletből nem lesz semmi
Nagy valószínűséggel "le lesznek beszélve" az üzletről, ui. az amerikaiaktól eléggé függenek ht-oldalon (is).
Ha mégis, Erdogan bajszot akaszt Trump-pal, bár az neki nincs.
És ha nem indult meg a leválási folyamat a nyugatról, amelynek vannak már jelei a közelmúltból.

• Tetszik
Reactions: nyugger
Nagy valószínűséggel "le lesznek beszélve" az üzletről, ui. az amerikaiaktól eléggé függenek ht-oldalon (is).
Ha mégis, Erdogan bajszot akaszt Trump-pal, bár az neki nincs.
És ha nem indult meg a leválási folyamat a nyugatról, amelynek vannak már jelei a közelmúltból.
Nem hiszem hogy létrejön az üzlet, legalább is nagyon meg lennék lepve. Ha igen, az egyértelműen a leválás folyamatának - amire eddig is voltak már árulkodó eseménysorozatok - erősödését jelezné.

• Tetszik
Reactions: fip7 and nyugger
Mondjuk engem az érdekelne, hogy a görög meg a szlovák Sz-300-k hogyan működnek együtt a többi NATO légvédelemmel, mert ha ne adj Isten mégis be akarnák tagolni az Sz-400-t a NATO rendszerébe akkor max azokhoz hasonlóan oldhatják meg a törökök.

• Tetszik
Reactions: fishbed