M
molnibalage
Guest
Szerintem sem. Főleg ennek fényében.A kérdés számomra az marad, hogy tényleg szüksége lenne-e (Magyarországnak) nagy-hatótávolságú légvédelmi komplexumra?
Szerintem nem.
Szerintem sem. Főleg ennek fényében.A kérdés számomra az marad, hogy tényleg szüksége lenne-e (Magyarországnak) nagy-hatótávolságú légvédelmi komplexumra?
Szerintem nem.
Bevallom ezt nem értem. Ilyen kis légtérzár? Ok, hogy 60 km magasságig, de egy ekkora kinematikai hatótávolságú rakétánál ez hogyan...?
A vietek Sz-75össel belelőttek.A Habu, ahhoz hogy értékelhető fotót csináljon a Vlagyivosztoki flotta kikötőről, az Észak-Koreai/Kínai/Szovjet hármas határnál mindíg a szovjet oldalra csúszott a fordulóban, úgy 15~20km-re. Ez elvileg lehetőséget teremtett a szovjetek részére a tüzelésre, amennyiben a politikai vezetés erre igényt tart.
Technikailag az Sz-200D + VZRB erre képes lehetett volna.
A politikai vezetés erre nem tartott igényt.
SAMSIM-ben kipróbálható...
![]()
Szépen látszik, hogy a ballisztikus pályán visszatérő rakéta hogyan lassul és törik le a HMZ, ahol már manőverezésre is képtelen a rakéta relatíve nagy sebessége ellenére is 15-20 km felett.Kabinfotó nincs meg nagyobb felbontásban?
Ezen megint nem takarták ki a rakéta MZ-t.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..