Az Elbit Systems ma bejelentette, hogy összesen hozzávetőleg 335 millió dollár értékű szerződést ítéltek oda a PULS™ (Precise and Universal Launching Systems) rakétakilövők és rakéták, valamint a Hermes™ 900 pilóta nélküli repülőgép-rendszerek (UAS) szállítására fejlett rakományokkal. európai országba. Szárazföldön: A PULS egy átfogó, költséghatékony megoldás, amely képes irányítatlan rakéták, precíziós irányítású lőszerek, valamint különféle hatótávolságú rakéták kilövésére. A levegőben: az Elbit Systems Hermes 900-a a vállalat legnagyobb UAS-ja. Úgy tervezték, hogy a küldetések széles körét hajtsa végre, beleértve a területi dominanciát, a kitartó intelligenciát, a megfigyelést, a célmegszerzést és a felderítést (ISTAR) a szárazföldi és tengeri területeken
Vajon hogy vitték be Szerbiába? Feltéve ha tényleg megkapták...Nem tudom honnan az infó, de két itteni YT csatorna is közölt videót tegnap hogy megkaptuk az újabb verziojú Pantsirt, az S1 M et.
Más forrást egyelőre nem találtam. Ez meglehetősen érdekes, nem igazán számitottam rá. Igaz ki volt fizetve előre úgy tudom.
Furcsa lenne ha megkapták: mióta lebuktak az Ukrajnába eladott fegyverekkel, az oroszok embargózzák őket...Vajon hogy vitték be Szerbiába? Feltéve ha tényleg megkapták...
Másik orszáVajon hogy vitték be Szerbiába? Feltéve ha tényleg megkapták...
Úgy ahogy Repellentet is nem olyan rég, egy harmadik ország segitségével. Egyiptomi gép hozta asszem.Vajon hogy vitték be Szerbiába? Feltéve ha tényleg megkapták...
Ezek szerint már kevésbé fagyos a viszony.Másik orszá
Úgy ahogy Repellentet is nem olyan rég, egy harmadik ország segitségével. Egyiptomi gép hozta asszem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..