Szlovák haderőfejlesztési program (2030) és hadiipar

Megjott az elso szlovák 2A4:

https://spravy.pravda.sk/domace/cla...tm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

tank-leopard-2a4-nestandard1.jpg

Jon mégy egy nem specifikált német légvédelmi rendszer - alszeg az ukrainai német technika számára felálított javító/technikai hub védelmére.

tank-leopard_04-galeria.jpg

Első szlovák Leo:
7a7bc5b644c6db8a15553c109bae0333.jpg
Na most akkor milyen színű? :rolleyes:

Első szlovák Leo:
7a7bc5b644c6db8a15553c109bae0333.jpg
Ahogy látom, ennél is hegesztették a torony oldalát, tehát ugyanott tartanak vele, mint mi. Én értem, hogy az A0-A3 szériáknak van együttesen a legnagyobb példányszáma, de itt Közép-Európában senkinek sem sikerül kifognia valamiért egy A4-nek készült A4 csomagot.
Vagy a németek az avittabb szériákat igyekeznek rátolni a V4-re azzal a felkiáltással, hogy "Falura ez is jó lesz.", míg az original A4-eket megtartják maguknak az A7V upgradhez?

A szine b.mmeg...ezzel ki nem megyek az utcára.:confused::D
Ezt akartam kérdezni! Ezt valami hasmenéses baromfiudvaron tartották az átadóig?
OMG! Ez így hol rejtő szín?
Aztán jöttek a magyar A4-ek kapcsán - itt a megfejtések a szinével kapcsolatba....de ezt nem gondoltam szembe jönni!!! :D
Te @PavolR ez azért ilyen színű, amiért az angol birodalom katonái mindig is vöröskabátosok voltak? :rolleyes::D
(Ne vedd fel csak zríkállak!)

• Vicces
Reactions: fedett_mókus
Fico már rá is kapott a beszerzésre:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A lényeg: természetesen a beszerzést (inkább cserét) értelmetlennek tartja, az automata vs kézi töltés példáját felhozva küldi a balfék Naď minisztert töltőkezelői pozícióba.

• Tetszik
Reactions: tong djagbu