Szu-34 / Su-34 Fullback (Szuhoj)

csxndn1pab0jhm1zymiq.jpg

Hopsz akkor ezt jol beneztem...:D hogy igy neznenek ki a pottartalyai?sosem lattam meg,es azt hittem hogy valami rendcsinalo fegyverzet...kosz a felvilagositast

Hopsz akkor ezt jol beneztem...:D hogy igy neznenek ki a pottartalyai?sosem lattam meg,es azt hittem hogy valami rendcsinalo fegyverzet...kosz a felvilagositast

Csak szólok, hogy ezek nem az ő póttartályai. Pontosabban, ezek a Szu-24-es pótosai, PTB-3000-esek és már vagy negyven éves konstrukciók.

163445.jpg

163478.jpg

Egy új konténer a T-10V-7-esen, azaz a hetedikként megépült protón.. Ami a mellékelt ábrák tanúsága szerint még repülőképes, de valamiért Kubinkából üzemel. Rejtély.

<blockquote rel="ssvenom">Hopsz akkor ezt jol beneztem...:D hogy igy neznenek ki a pottartalyai?sosem lattam meg,es azt hittem hogy valami rendcsinalo fegyverzet...kosz a felvilagositast

Csak szólok, hogy ezek nem az ő póttartályai. Pontosabban, ezek a Szu-24-es pótosai, PTB-3000-esek és már vagy negyven éves konstrukciók.

163445.jpg

163478.jpg

Egy új konténer a T-10V-7-esen, azaz a hetedikként megépült protón.. Ami a mellékelt ábrák tanúsága szerint még repülőképes, de valamiért Kubinkából üzemel. Rejtély. </blockquote>

A gépen a "Szics" felderétó konténer.

<blockquote
Egy új konténer a T-10V-7-esen, azaz a hetedikként megépült protón.. Ami a mellékelt ábrák tanúsága szerint még repülőképes, de valamiért Kubinkából üzemel. Rejtély.

Ez a gép az aktyubinszki reulési tesztkozpontban volt sokáig, de átrepult Kubinkába, hogy részt vegyen az új univerzális (radaros, rádió-elektronikai, optikai-elektronikai verziokban)felderíto konténerek -"Szics" tesztelésében , melyet az OAO PO "Sztrela" fejleszt a géphez.

Új gép, hamarosan (május-június)átadnak 3 darabot.
161560.jpg

Május 21-én a Szuchoj átadta az elso 3 gépet(2015-os) az orosz védelmi minisztériumnak. Még aznap a gépek átrepultek az 559. onállo bombázo ezredhez a morozovszki légibázisra(Rosztov-megye)

A hátranyúló farokrészben van valami, ami komoly hűtést igényel? A bal oldalon látszódó nagyméretű nyílásokra gondolok.

18su-34.jpg