Írták már korábban, lapos dugóhúzóval simán lehet ilyen.Csak nekem furcsa , hogy egy ilyen gép csak leesik mint egy palacsinta és körülötte semmilyen csúszásnyom nincsen ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Írták már korábban, lapos dugóhúzóval simán lehet ilyen.Csak nekem furcsa , hogy egy ilyen gép csak leesik mint egy palacsinta és körülötte semmilyen csúszásnyom nincsen ?
a gép meg jó lesz SZU-25-nek is
Ha most csak a terminológián rugozól...
De a videó szerint ez Sz-8 volt, ami bizony UB blokkban van...
Azt hogy ? ? nem látod a szu-34 fülkénél a merevítőt középen ?a gép meg jó lesz SZU-25-nek is
visszanézve a videót igazad van, az IFF antennát elsőre a 25-ös bal pitot csövének néztem, a keretet meg letudtam annyival, hogy a kamera nem középen vanAzt hogy ? ? nem látod a szu-34 fülkénél a merevítőt középen ?
Izraeli .Sőt a kazah gépeken is van szintén IzraeliAz indiai gépeken van TGP:
.Ukrajna jó tanulópénz lesz az oroszoknak, rengeteg tekintetben.
Kicsit Finnország hangulata van mostanra, én úgy látom. A Patyomkin jelenség tetten érhető itt ott, lesz mit kielemezniük és javítaniuk. Szíria nélkül esélyesen még szarabbul állnának, rengeteget számít a valós tapasztalat és az onnan szerzett visszajelzések azt gondolom...
Hát ezt háborúja és légiereje válogatja. Ha nagyon nagy a gáz, mert közel az összeomlás, kicsi a légierő és nincs elég pilóta, viszont van elég célpont, akkor simán lehet napi több bevetéssel is számolni. Főleg CAS feladatkörben, a modern korban az A-10 és Szu-25 pilóták húztak be jellemzően napi több bevetést. Afganisztánban mintha lett volna olyan Szu-25 rekord, hogy egy pilóta egy nap 9 felszállást teljesített, nyilván ilyen csak akkor jöhet össze, ha a bázisreptérhez közel zajlik a harc.Nekem lenne még egy kérdésem..... A lelőtt Szu35 pilótájától van az az info (elvileg), hogy Szíriában 40 bevetést teljesített, itt Ukrajnában meg 15-öt. Szóval 15 bevetés vagy 34 harci nap alatt az milyen rating-nek számít? Ez a természetes, vagy ez kevés? Tényleg nem tudom..... Ami nekem meg van, az mondjuk extrém, és az Amcsi anyahajók esetében napi 2db bevetéssel számol egy-egy F 18 esetében.....
Eszméletlen sok homályos jelzővel dolgozik a cikk és helyenként még butaságot is ír.