A haditechnikai cikkek minőségéről...

Igen. :D azèrt vártam.:D asszem higgins tegnap nem járt itt.:D
direkt végig néztem a topicot előtte, h más nem rakta már be...
fszm tudja épp hol kéne keresni, ha nem itt

Ja meg, hogy azért szar mert nem közlik a pontos páncélvédelmi adatokat és biztos papír. Aha, persze, minden ország siet közzétenni a legmodernebb harckocsijának a körkörös védelmi adatait, had tudja az ellenfél
nem, nem ezért szar

Igazábol nem tudunk semmi konkrátat az Armatárol.Mindenesetre háborút még nem látott.
A srácnak lehet éppen úgy igaza is,mint nem.
Személy szerint nekem nem tetszik az ember nélküli torony koncepciója.Szerintem nem lesz jó.
Amcsik csináltak vagy 30 éve már egy hasonló Abrams alapú protót,de aztán kiértékelés után akkor elvetették.
m1%2Bttb.jpg

Valamelyik muzeumban ma is megvan

• Tetszik
Reactions: Ocses and nyugger
nem, nem ezért szar
Értem én, hogy Humor Herold akart lenni, de a nagy erőlködésben sikerült beszarnia. Az egész oldalpáncélnál nem esett le neki, hogy az vazzeg standard cserélhető ERA, amit a fél világ használ, míg az RPG védő rácsok nem a sufnituning jelei, hanem szintén standard industry practice 20+ éve. A személyzet nélküli torony szidása kriminális - főképp a legutóbbi nyugati fejlesztések irányának fényében - és nem, továbbra sem fordult meg Ukrajnában akárhogy igyekeznek azt erőltetni.

Most hirtelen ennyi, de megtartom a többi részét a videómnak. Nem akartam rá reagálni, de ha a Merkaváról mondtam volna kint ilyeneket, akkor égő katapulttal deportáltak volna engem Gázába, ami után 3 darab 1000 fontos JDAM-el is megszórtak volna a területet a biztonság kedvéért
Személy szerint nekem nem tetszik az ember nélküli torony koncepciója
Na látjátok ez más, a szakmaian levezetett konzekvens kritika (olvastam tőled korábban részletesen) az egy teljesen más tészta. Viszont vszeg ez lesz belátható ideig a fejlesztési irány, lásd az Armatán túl az M1E3, Leopard 2 A-RC 3.0, Type 100 ésatöbbi

Értem én, hogy Humor Herold akart lenni, de a nagy erőlködésben sikerült beszarnia. Az egész oldalpáncélnál nem esett le neki, hogy az vazzeg standard cserélhető ERA, amit a fél világ használ, míg az RPG védő rácsok nem a sufnituning jelei, hanem szintén standard industry practice 20+ éve. A személyzet nélküli torony szidása kriminális - főképp a legutóbbi nyugati fejlesztések irányának fényében - és nem, továbbra sem fordult meg Ukrajnában akárhogy igyekeznek azt erőltetni.
Nem a tornyot szídta, hanem rávilágított, hogy az orosznak ez kicsit sokacska :D
Most hirtelen ennyi, de megtartom a többi részét a videómnak. Nem akartam rá reagálni, de ha a Merkaváról mondtam volna kint ilyeneket, akkor égő katapulttal deportáltak volna engem Gázába, ami után 3 darab 1000 fontos JDAM-el is megszórtak volna a területet a biztonság kedvéért
Leszámítva, hogy a Merkava egy bizonyított, működő tank.
Mondhattál volna, max hülyének néznek.
Attól meg, hogy valaki ért a ruszkikhoz, meg a tankokhoz, meg a repülőkhöz, meg rakétákhoz, meg radarokhoz (nem hagytam ki semmit remélem :D ), még nem biztos, hogy a Közel-kelethez, Tzahalhoz is fog :P

Nem a tornyot szídta, hanem rávilágított, hogy az orosznak ez kicsit sokacska :D

Mondhattál volna, max hülyének néznek.
Attól meg, hogy valaki ért a ruszkikhoz, meg a tankokhoz, meg a repülőkhöz, meg rakétákhoz, meg radarokhoz (nem hagytam ki semmit remélem :D ), még nem biztos, hogy a Közel-kelethez, Tzahalhoz is fog :P
Ez szakmai szemmel nézve kurva gyenge tartalom ez a fő baj vele.
A komának a téma ahogy mondtad "sokacska".

A háborús videói (Búr, Téli) nekem tetszettek (nyilván ennyi időbe, ami belefér, de helyén kell kezelni).
És továbbra is: szórakoztató, vicces videók.
Ahogy egyébként ő maga is többször leírta ott YT-n. Nem is akar több lenni.
Nem Molni-féle hardcore (és száraz) tech videónak nézem.

A háborús videói (Búr, Téli) nekem tetszettek (nyilván ennyi időbe, ami belefér, de helyén kell kezelni).
És továbbra is: szórakoztató, vicces videók.
Ahogy egyébként ő maga is többször leírta ott YT-n. Nem is akar több lenni.
Nem Molni-féle hardcore (és száraz) tech videónak nézem.
Mondjuk én magyar youtube-ot kerülöm mint a tüzet....

• Tetszik
Reactions: gafzhu and nyugger
de aztán kiértékelés után akkor elvetették.

Mert akkor még nem álltak rendelkezésre azok a technológiák, amik segítségével effektíven lehetett volna használni.

Valamelyik muzeumban ma is megvan

A projekt elvetése után ott hagyták a szabad ég alatt az Aberdeen tesztbázison, eléggé tönkrement, valahogy eszükbe jutott, hogy mégis volt olyan projektjük, előkeresték, úgy-ahogy restaurálták, és kiállították a Nemzeti Harckocsizó és Lovassági Múzeumban (Fort Benning).

Megint csak, hol vannak akkor az adatok a Type 100, M1E3, Leo 2 A-RC 3.0 tornyának működéséről? Ja, hogy szintén nincsenek? Öööööööö
Analógiával élve ez az egész olyan mintha a gázai háború elején kiszedett, deaktivált Trophy-val operáló Merkavákból levezetném, hogy az egész platform egy szutyok, mert hádde kilőtték őket. Helyes a megállapítás? Nem, mert mindez nem a platformon magán múlt, hanem az akkori káosz közepette használaton. Lehet belőle ragebait kontentet csinálni? Természetesen. Helyénvaló ez szakmailag? Kurvára nem.

Vannak olyan dolgok, amiket egy bizonyos szint felett nem teszünk meg
Cserébe vannak azért olyan alap általános elemzési pontok, amelyeket technikai szempontból univerzálisan lehet applikálni. Az viszont már egy külön elemzési szint - és ezáltal a térségbeli szakértők ismérve -, hogy a technikai részleteken túl a háttérbeli doktrinális felhasználást/hátteret mennyire ismerik. Na én ilyen a Közel-Keletnél fixen nem leszek, de nem is akarok :D
Szegény haverom érezhetett ilyen fájdalmat, amikor katétert helyeztek fel neki
Mondjuk én magyar youtube-ot kerülöm mint a tüzet....
Szintúgy, évek óta magamtól hazai tartalmat ha nem linkelnek/küldik nem nézek
Őszintén szólva szerintem kb 2 videóját néztem meg :oops:
(most szégyenkezem kicsit) De azok igényesek voltak mégha ott is van némi ideológiai töltet de ez kultúráltan van előadva és párbeszédre késztető módon.
Nem kell szégyenkezni, önmagamtól én sem nézném meg az enyéimeket :D