Abban meg orosz technika nem nyert...Az igazi összehasonlítás egy igazi éles harchelyzet lenne....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Abban meg orosz technika nem nyert...Az igazi összehasonlítás egy igazi éles harchelyzet lenne....
Igen én épp ezért egy "kb összehasonlítás"-t kértemAz igazi összehasonlítás egy igazi éles harchelyzet lenne....
Páncélban és elektronikában. De ezt az elektronikát úgy értsd, hogy még az is komplexebb rendszer mint ami a T-72B-ben, T-80BVM-ben és T-90A-ban van.Amúgy nem sima M1A1-úk van a jenkiknek.
Én ezt találtam:
2021 eleje:
154 M1A2C
1605 M1A2 sep v2
750 M1A1 SA
Kérdésem szakértőkhöz: M1A1 SA miben rosszabb a két újabb verziótól?
Úgy hívják papucsosok vs tankok. Ahol a szír kecskeszexualizálók a T90Aval sokkal jobb eredményeket értek el, a szír papucsosok ellen, mint a Szaudiak a Jemeni papucshadosztállyal, vagy a törökök a kurdok ellen.Az igazi összehasonlítás egy igazi éles harchelyzet lenne....
Ez a 2016 után gyártott T-72B3M már nem állja meg a helyét...Azért mert a B3 nem ellenfele egy M1A1-nek sem. AB3 parancsnoka gyakorlatilag vak, elektrooptikai rendszet nélkül csupán egy hagyományos optikája van és ezen a SOSNA U sem segít, mert azt az irányzó kezeli.
Ezt találtam wikipédián:Páncélban és elektronikában. De ezt az elektronikát úgy értsd, hogy még az is komplexebb rendszer mint ami a T-72B-ben, T-80BVM-ben és T-90A-ban van.
Félrebeszélsz szándékosan! Nem a technika hanem az állomány bőgött le a szaudiaknál....Úgy hívják papucsosok vs tankok. Ahol a szír kecskeszexualizálók a T90Aval sokkal jobb eredményeket értek el, a szír papucsosok ellen, mint a Szaudiak a Jemeni papucshadosztállyal, vagy a törökök a kurdok ellen.
Na innentől a tank biatlonon az indiaiak T90Akkal nyomulásznak, és labdába se rúgnak az oroszok szerint is elszúrt T72 o 2011 ellen.
És akkor jön @dudi És kijelenti, hogy a T72 B3 az 1652es nyugati harciszekérrel szemben sem ér semmit.
Mert?Ez a 2016 után gyártott T-72B3M már nem állja meg a helyét...
Igen, mert szíriában az orosz elit gárdahadtestek ülnek a tankokban.Félrebeszélsz szándékosan! Nem a technika hanem az állomány bőgött le a szaudiaknál....
Utólag beleszerkesztettem a hozzászólásomba
Egy atlagosan képzett európai katona 1000× többet ér mint bármelyik arab.Igen, mert szíriában az orosz elit gárdahadtestek ülnek a tankokban.
Elektronikában ez is elavultabb mint az M1A1. A SOSNA U és a hizzá tartozó tűzvezető rendszeraz egyetlen részegysége ami nagyjából pariban van az M1A1 hasonló eszközevel. De sem adatatviteli rendszer, sem híradóeszközök, sem a parancsnok optikai rendszerei egy lapon sem emlegethetők az amerikaival, főleg, hogy a felsoroltak jelentős része nincs is a B3-ban...
De akkor már nem vak a parancsnok...Amúgy még nem láttam semmilyen mérvadó értékelést a parancsnok új optikájának a valós képességeiről , de ezt nem is fogják a nyilvánosság orrára kötni....visszatérve az oroszok szegénységi bizonyítványára ez szimplán praktikum a részükről mivel reálisan nincs az a hatalom a földön aki szárazföldi támadást indít Oroszország ellen így aztán ezek a B3-ok tökéletesen megfelelnek még egy ideig az orosz haderőnek, így nem kell óriási pénzeket költeniük a harckocsi állományuk fejlesztésére és ezt a pénzt az orosz hadsereg és az orosz haderő szempontjából fontosabb területekre költhetik...Elektronikában ez is elavultabb mint az M1A1. A SOSNA U és a hizzá tartozó tűzvezető rendszeraz egyetlen részegysége ami nagyjából pariban van az M1A1 hasonló eszközevel. De sem adatatviteli rendszer, sem híradóeszközök, sem a parancsnok optikai rendszerei egy lapon sem emlegethetők az amerikaival, főleg, hogy a felsoroltak jelentős része nincs is a B3-ban...
Nincs új optikája a parancsnoknak, nem is értem miről beszélsz!De akkor már nem vak a parancsnok...Amúgy még nem láttam semmilyen mérvadó értékelést a parancsnok új optikájának a valós képességeiről , de ezt nem is fogják a nyilvánosság orrára kötni....visszatérve az oroszok szegénységi bizonyítványára ez szimplán praktikum a részükről mivel reálisan nincs az a hatalom a földön aki szárazföldi támadást indít Oroszország ellen így aztán ezek a B3-ok tökéletesen megfelelnek még egy ideig az orosz haderőnek, így nem kell óriási pénzeket költeniük a harckocsi állományuk fejlesztésére és ezt a pénzt az orosz hadsereg és az orosz haderő szempontjából fontosabb területekre költhetik...
Én nem azért kérdeztem ezt, mert ítéletet akarok mondani fölöttük stb.De akkor már nem vak a parancsnok...Amúgy még nem láttam semmilyen mérvadó értékelést a parancsnok új optikájának a valós képességeiről , de ezt nem is fogják a nyilvánosság orrára kötni....visszatérve az oroszok szegénységi bizonyítványára ez szimplán praktikum a részükről mivel reálisan nincs az a hatalom a földön aki szárazföldi támadást indít Oroszország ellen így aztán ezek a B3-ok tökéletesen megfelelnek még egy ideig az orosz haderőnek, így nem kell óriási pénzeket költeniük a harckocsi állományuk fejlesztésére és ezt a pénzt az orosz hadsereg és az orosz haderő szempontjából fontosabb területekre költhetik...
Dehogyis nem.Te írtad, feljebb, hogy a B3-l a parancsnoknak csak hagyományos optikája van, na már most a B3M-l ezen változtattak és a hagyományos optikát lecserélték a fentebb említett új eszközre, de a hagyományos optikát meghagyták tartalékba...Nincs új optikája a parancsnoknak, nem is értem miről beszélsz!