Abban meg orosz technika nem nyert...Az igazi összehasonlítás egy igazi éles harchelyzet lenne....
Abban meg orosz technika nem nyert...Az igazi összehasonlítás egy igazi éles harchelyzet lenne....
Igen én épp ezért egy "kb összehasonlítás"-t kértemAz igazi összehasonlítás egy igazi éles harchelyzet lenne....

Páncélban és elektronikában. De ezt az elektronikát úgy értsd, hogy még az is komplexebb rendszer mint ami a T-72B-ben, T-80BVM-ben és T-90A-ban van.Amúgy nem sima M1A1-úk van a jenkiknek.
Én ezt találtam:
2021 eleje:
154 M1A2C
1605 M1A2 sep v2
750 M1A1 SA
Kérdésem szakértőkhöz: M1A1 SA miben rosszabb a két újabb verziótól?
Úgy hívják papucsosok vs tankok. Ahol a szír kecskeszexualizálók a T90Aval sokkal jobb eredményeket értek el, a szír papucsosok ellen, mint a Szaudiak a Jemeni papucshadosztállyal, vagy a törökök a kurdok ellen.Az igazi összehasonlítás egy igazi éles harchelyzet lenne....
Ez a 2016 után gyártott T-72B3M már nem állja meg a helyét...Azért mert a B3 nem ellenfele egy M1A1-nek sem. AB3 parancsnoka gyakorlatilag vak, elektrooptikai rendszet nélkül csupán egy hagyományos optikája van és ezen a SOSNA U sem segít, mert azt az irányzó kezeli.
Ezt találtam wikipédián:Páncélban és elektronikában. De ezt az elektronikát úgy értsd, hogy még az is komplexebb rendszer mint ami a T-72B-ben, T-80BVM-ben és T-90A-ban van.
Félrebeszélsz szándékosan! Nem a technika hanem az állomány bőgött le a szaudiaknál....Úgy hívják papucsosok vs tankok. Ahol a szír kecskeszexualizálók a T90Aval sokkal jobb eredményeket értek el, a szír papucsosok ellen, mint a Szaudiak a Jemeni papucshadosztállyal, vagy a törökök a kurdok ellen.
Na innentől a tank biatlonon az indiaiak T90Akkal nyomulásznak, és labdába se rúgnak az oroszok szerint is elszúrt T72 o 2011 ellen.
És akkor jön @dudi És kijelenti, hogy a T72 B3 az 1652es nyugati harciszekérrel szemben sem ér semmit.
Mert?Ez a 2016 után gyártott T-72B3M már nem állja meg a helyét...
Igen, mert szíriában az orosz elit gárdahadtestek ülnek a tankokban.Félrebeszélsz szándékosan! Nem a technika hanem az állomány bőgött le a szaudiaknál....
Utólag beleszerkesztettem a hozzászólásomba

Egy atlagosan képzett európai katona 1000× többet ér mint bármelyik arab.Igen, mert szíriában az orosz elit gárdahadtestek ülnek a tankokban.
Elektronikában ez is elavultabb mint az M1A1. A SOSNA U és a hizzá tartozó tűzvezető rendszeraz egyetlen részegysége ami nagyjából pariban van az M1A1 hasonló eszközevel. De sem adatatviteli rendszer, sem híradóeszközök, sem a parancsnok optikai rendszerei egy lapon sem emlegethetők az amerikaival, főleg, hogy a felsoroltak jelentős része nincs is a B3-ban...
De akkor már nem vak a parancsnokElektronikában ez is elavultabb mint az M1A1. A SOSNA U és a hizzá tartozó tűzvezető rendszeraz egyetlen részegysége ami nagyjából pariban van az M1A1 hasonló eszközevel. De sem adatatviteli rendszer, sem híradóeszközök, sem a parancsnok optikai rendszerei egy lapon sem emlegethetők az amerikaival, főleg, hogy a felsoroltak jelentős része nincs is a B3-ban...
...Amúgy még nem láttam semmilyen mérvadó értékelést a parancsnok új optikájának a valós képességeiről , de ezt nem is fogják a nyilvánosság orrára kötni....visszatérve az oroszok szegénységi bizonyítványára ez szimplán praktikum a részükről mivel reálisan nincs az a hatalom a földön aki szárazföldi támadást indít Oroszország ellen így aztán ezek a B3-ok tökéletesen megfelelnek még egy ideig az orosz haderőnek, így nem kell óriási pénzeket költeniük a harckocsi állományuk fejlesztésére és ezt a pénzt az orosz hadsereg és az orosz haderő szempontjából fontosabb területekre költhetik...Nincs új optikája a parancsnoknak, nem is értem miről beszélsz!De akkor már nem vak a parancsnok...Amúgy még nem láttam semmilyen mérvadó értékelést a parancsnok új optikájának a valós képességeiről , de ezt nem is fogják a nyilvánosság orrára kötni....visszatérve az oroszok szegénységi bizonyítványára ez szimplán praktikum a részükről mivel reálisan nincs az a hatalom a földön aki szárazföldi támadást indít Oroszország ellen így aztán ezek a B3-ok tökéletesen megfelelnek még egy ideig az orosz haderőnek, így nem kell óriási pénzeket költeniük a harckocsi állományuk fejlesztésére és ezt a pénzt az orosz hadsereg és az orosz haderő szempontjából fontosabb területekre költhetik...
Én nem azért kérdeztem ezt, mert ítéletet akarok mondani fölöttük stb.De akkor már nem vak a parancsnok...Amúgy még nem láttam semmilyen mérvadó értékelést a parancsnok új optikájának a valós képességeiről , de ezt nem is fogják a nyilvánosság orrára kötni....visszatérve az oroszok szegénységi bizonyítványára ez szimplán praktikum a részükről mivel reálisan nincs az a hatalom a földön aki szárazföldi támadást indít Oroszország ellen így aztán ezek a B3-ok tökéletesen megfelelnek még egy ideig az orosz haderőnek, így nem kell óriási pénzeket költeniük a harckocsi állományuk fejlesztésére és ezt a pénzt az orosz hadsereg és az orosz haderő szempontjából fontosabb területekre költhetik...

Dehogyis nemNincs új optikája a parancsnoknak, nem is értem miről beszélsz!
.Te írtad, feljebb, hogy a B3-l a parancsnoknak csak hagyományos optikája van, na már most a B3M-l ezen változtattak és a hagyományos optikát lecserélték a fentebb említett új eszközre, de a hagyományos optikát meghagyták tartalékba...A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..