Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
.Mondjuk ez azért komoly mennyiség:
Number of employees 30,000 est.
.Ettől még simán mehet. Raba egyes részei sem különbek. Monjuk az amcsi parkoló egy vicc, hogy az tele van. Ünnepnapon a portaszolgálaté kb. Tele parkolót akarsz gyere el az audiba. De monjuk lassan már az is csak szanatórium lesz...
A-a, a Dmitrij Azarov fotós által készített kép eredetije bizony a Kommerszant egyik 2012-es cikkéhez tartozik, ahol az akkor épp frissen ismét elnök Putyin tett látogatást 2012. május 10-én az UVZ nyizsnyij tagili üzemében kedves Rogozinunk társaságában. Az persze már más kérdés, hogy épp valszeg az indus példányokat gyártották éppenEz az indiai gyátósor, még csak nem is Oroszországban van.
Az utolsó mondatok szerintem az igazán lényegesek, avagy azért az UVZ közösségi médiafelületeit nézve (legyen az VK vagy YT) a háború kezdete óta eléggé visszafogták a szállítási anyagok közlését. Sőt, a gyárat bemutató videók is ritkábbak, azok is főként a VK oldalra kirakva. Így viszont ember legyen, aki ki tudja következtetni vajon mekkorák a pontos gyártási számok. Nekem a 122-es szám kicsit alacsonynak tűnik, de tényleg kb sötétben tapogatózunk ezen a téren és próbáljuk nem a fázist megfogni
Nincs külön T-90M gyártósor, ez tökéletesen látszik a videóban is, mert az első harckocsi bizony egy T-72B3 az utánakövetkezők pedig T-90M-ek. Én eddig olyan videót és képet láttam csak, ahol vegyesen voltak az UVZ-ben a különböző típusok. Emiatt sem lehet olyan óriási a darabszám, hisz lehetőség lenne azt mondania az UVZ-nek, hogy a T-90M-nek kell egy sajt gyártósor.Az utolsó mondatok szerintem az igazán lényegesek, avagy azért az UVZ közösségi médiafelületeit nézve (legyen az VK vagy YT) a háború kezdete óta eléggé visszafogták a szállítási anyagok közlését. Sőt, a gyárat bemutató videók is ritkábbak, azok is főként a VK oldalra kirakva. Így viszont ember legyen, aki ki tudja következtetni vajon mekkorák a pontos gyártási számok. Nekem a 122-es szám kicsit alacsonynak tűnik, de tényleg kb sötétben tapogatózunk ezen a téren és próbáljuk nem a fázist megfogni
Meg pl ha ezt a júlis 10-i videót nézzük, ott is mintha 4 T-90M-et meg egy T-72B3 obr 2022-t látnék sorban, csak hát szándékosan nem mutatják a részleteket
VK | VK
vk.com
Hú de gyagyas egy oldal ez, tényleg jot röhögtem, tuti valami Pestről soha ki nem szabadult libsi bölcsész csinálja.Csak erős idegzettel, vagyis rekeszizmokkal rendelkezőeknek!
Újabb T-90M és T-72B3M harckocsikat adott át az UralVagonZavod az orosz hadseregnek. Mivel a felek hiányos képességei miatt a gyors áttöréseket lehetővé... | By KARD | Facebook
Újabb T-90M és T-72B3M harckocsikat adott át az UralVagonZavod az orosz hadseregnek. Mivel a felek hiányos képességei miatt a gyors áttöréseket lehetővé...fb.watch
Hú de gyagyas egy oldal ez, tényleg jot röhögtem, tuti valami Pestről soha ki nem szabadult libsi bölcsész csinálja.
Ez a Trautmann Balázs féle csőcselék lesz ha nem tévedek.Lehet tudni melyik tutter-blogger áll az oldal mögött?
Ez a Trautmann Balázs féle csőcselék lesz ha nem tévedek.
Hát nem tudom te mit keversz, de kb 2 hónapja írtam egy elemzést a bejelentés kapcsán miszerint idén 1500 harckocsit kap az orosz hadsereg. Benne az összes gyár,amelyik harckocsikat gyárt vagy felújít.Boki kb 2 nappal ezelőtt rakta be, hogy évi 150 db T-90M -et tudnak összerakni. Ebből kurvára hirtelen az ezer .
Már írtam, hogy minden orosz katonai-haditechnikai hír nyílt forrásból eljut hozzám. Én csak leírom magyarul. Ami a nyugati cikkeket illeti óvatosan kell kezelni.Ez egy kurva komoly forrás ám..
Néha nem árt a´józan paraszti észen való gondolkodás. 1000 T-90M 1 évben?, mikor a SZU alatt makszimum gyártókapacitáson a legjobb évben 1500 T-72b(sokkal egyszerüb mint a T-90M) gördült ki az UVZ-ből.Eddig minden amit hozott szentírás volt a híveknek
Néha nem árt azért gondolkodni... Lásd a 2.választ.mondjuk eddig is úgy kellett kezelni, mint az orosz duma szócsöve, most is úgy kell.
Igen fontos a beszállítói hálózat kiépítése, a szükséges alkatrészek,berendezések megfelelő mennyiségü gyártása. De ez nem megy egyik napról a másikra. Ezt nem értik egyesek.Szerintem jelenleg az alkatrész beszállítói lánc a kritikus keresztmetszet. Azoknak kell a termelését drasztikusan megemelni. Az oroszoknál én mindent el tudok képzelni és annak az ellenkezőjét is.
Pontosan ezt mondtam én is amikor az új gyártású T-90M-ekre felröppent az évi ezres szám, hogy az évi 1000 az maximum az összes harckocsira reális, felújítottra és újra együtt.Néha nem árt a´józan paraszti észen való gondolkodás. 1000 T-90M 1 évben?, mikor a SZU alatt makszimum gyártókapacitáson a legjobb évben 1500 T-72b(sokkal egyszerüb mint a T-90M) gördült ki az UVZ-ből.
Mondom, egyszer még évekkel ezelőtt találkoztam a Zero Cola Magyar Múzsa egyik szerkesztőjével, és annál nagyobb öntelt beképzelt belpesti (mellesleg ügyvéd) faszt nehezen lehetett volna találni. Na és ez kb annak az eggyel csavart változataEz a Trautmann Balázs féle csőcselék lesz ha nem tévedek.
Tudnál közvetlen linket adni,mert nem jelenik meg.Csak erős idegzettel, vagyis rekeszizmokkal rendelkezőeknek!
Újabb T-90M és T-72B3M harckocsikat adott át az UralVagonZavod az orosz hadseregnek. Mivel a felek hiányos képességei miatt a gyors áttöréseket lehetővé... | By KARD | Facebook
Újabb T-90M és T-72B3M harckocsikat adott át az UralVagonZavod az orosz hadseregnek. Mivel a felek hiányos képességei miatt a gyors áttöréseket lehetővé...fb.watch
.
.
Jó nagy hodály, nem kérdés, de érdemes azért ezt a nagy orosz zavodot minőségi szempontból is körbejárni. A Google maps pl ilyeneket is mutat, csak a kerités felett belesve...
.
.Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
.Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
.Google Maps
.Google Maps
Google Maps
Miért nem nyomtatnak az oroszok is maguknak? Ha csak ennyi lenne, akkor mindenki nyomtatná ész nélkül a saját pénzét. De ez nem meglepő módon nem csak ennyi. Ha nincs meg hozzá a gazdasági, katonai és politikai hatalmad, akkor nem nyomtathatod ész nélkül a pénzt.Jól összeszedted a lerobbant helyeket.
2019-es a felvétel. Éppen felmarták az utat aszfaltozás előtt.
Az objektum óriási, a közepére nem lehet belátni.
Kocsiból meg kb. 50x több áll itt csak a gyáron kívül.
Persze az amerikai szebb, rendezettebb, kulturáltabb, nade mégiscsak ők nyomtatják a pénzt
Facebook oldal/blog, KARD néven fut.Tudnál közvetlen linket adni,mert nem jelenik meg.