Társadalmi folyamatok

Ez pedig így szól:

We must secure the existence of our people and a future for white children.
Magyarul annyit tesz:

Biztosítanunk kell fajunk fennmaradását, és a fehér gyermekek jövőjét.
David Lane meglehetősen kalandos életet élt, 2007. május 28-án hunyt el. 68 éves és - gyakorlatilag - életfogytiglani (190 évet kapott összesen) börtönbüntetését töltötte. Melyet azért kapott még 1985-ben, mert több társával együtt megszervezte a The Order (Brüder Schweigennek is nevezték) nevű fehér fajvédő csoportot. A csoporthoz több erőszakos cselekmény is köthető, többek között ők likvidálták Alan Berget, aki egy fehérgyűlölő zsidó rádió műsorvezető volt.

Természetesen arról megoszolhatnak a vélemények, ezek a módszerek mennyire vezettek eredményre, vagy erkölcsileg mennyire igazolhatók, mint ahogy vita tárgya lehet az is, például David Lane pogány (és egyben keresztényellenes) nézetei mennyire fogadhatók el, ezek legitim viták lehetnek köreinkben.

Ezzel együtt is érdemes elolvasni David Lane egy kevésbé ismert gyűjteményét, a 88 alapelvet. Bár az írást több mint 30 évvel ezelőtt vetették papírra, számos pontot igen aktuálisnak fogunk érezni manapság is. Beszéljen hát David Lane, alább változtatás nélkül közöljük a tételeit.

• Hűha
Reactions: enzo
estr.jpg

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

A súlyosabb bűncselekmények mikor jönnek? Rablás, fosztogatás, gyilkosság? Máshol is nagy a rasszista felülreprezentáltság!

A súlyosabb bűncselekmények mikor jönnek? Rablás, fosztogatás, gyilkosság? Máshol is nagy a rasszista felülreprezentáltság!
elég merész logikai bakugrás... hogy finoman fogalmazzak.

Biztos vagyok benne, hogy a rasszista kártya idekeverése csak az "igazság oldalán" történt meg, és nálad étő fülekre is talál az alacsony-költségvetésű agitprop. Hoppá, nem, ezt mndjuk benéztem, már az eredeti indoklást is ezzel a faszsággal tolták a CNN szerint.

Amúgy itthon nyugdíjasokra lehetne szabni olyanhelyeken ahol átkelési lehetőség tipikusan fél kilométernyire egy alul/felüljáról (Szentendrei út...).

Eddig is sokan sok helyen nem csak a lámpánál és zöldnél keltek át, de ezt igazán @perceptron tudja megmondani, ő elvileg ott él NY-ban. Meg azt is, hogy mennyire büntettek érte. Meg, hogy mennyire volt életveszély.

elég merész logikai bakugrás... hogy finoman fogalmazzak.

Biztos vagyok benne, hogy a rasszista kártya idekeverése csak az "igazság oldalán" történt meg, és nálad étő fülekre is talál az alacsony-költségvetésű agitprop.

Eddig is sokan sok helyen nem csak a lámpánál és zöldnél keltek át, de ezt igazán @perceptron tudja megmondani, ő elvileg ott él NY-ban. Meg azt is, hogy mennyire büntettek érte.
Az egész városban szinte minden gyalogos szarik a lampakra 25+ éve minimum (ameddig vissza tudok rá emlékezni).
Én akkor kezdtem el következetesen betartani, amikor úton volt az első gyerek, és mire megjött, rá is szoktattam magamat. Vannak még hozzám hasonlók, de inkább idősebbek keg a hasonló gyerekesek. A túlnyomó többség leszarja a lámpát, ha nincs forgalom.

Hülyék paradicsoma:

Újabb videó, ez sem gyenge. A FB bejegyzése alapján a duó lánytagja sem tudta, miért nem futottak be. Hát ezért.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ezt csak ùgy itt hagyom....