A télapó meleg?
Egy világ dőlt bennem össze...
Tartok tőle,hogy még messze van a mélypont az aberráció vonatkozásában....
Tartok tőle,hogy még messze van a mélypont az aberráció vonatkozásában....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na jó, nekem mindegy, már eddig is aláírótömbbel jártam randira. Ha kell, adok sablont. Benne van a leggyakoribb pózokhoz, fétisjátékokhoz a beleegyezés 24 órás időtartamra (hétvége előtt közjegyzőhöz szokom menni) , külön klauzula a hetero játékokhoz, ha vidékre, maradi népek közé keverednék.
Ami jobban aggaszt, az a tárgyakkal létesített nemi kapcsolat, azt is büntetném ha nincs dokumentált konszenzus, a kapcsolódó gondolatbűnözést is, illetve megelőző jelleggel az el nem követett, de írásban ki nem zárt jövöbeli eshetőségű gender alapú passzív gondolati abúzust is, azaz mikor nem írja le valaki egyértelműen, hogy pontosan mit nem fog gondolatban támogatni akár a távoli jövőben sem, és annak az ellenkezőjét sem, amennyiben valaki vagy valami biztonságos terét sértheti.
Csak nem az ölébe ültetett?A télapó meleg?
....
Az egészben a durva, hogy ez a semleges nemű dolog mégcsak nem is arról szól, hogy legyen egy vagy huszonegy közetes nem (persze nincs), hanem a férfiak-, fiúk-, fiúcskák kiheréléséről, elnőiesítéséről és elbuzultatásáról. Valahol itt volt a fórumon a svéd házspárról(?) két kisfiúval akiket semleges neműnek neveltek, ott sem a lányok voltak a célpontok, pedig más degeneráltakat is megszólaltattak a riportban.
Az egészben a durva, hogy ez a semleges nemű dolog mégcsak nem is arról szól, hogy legyen egy vagy huszonegy közetes nem (persze nincs), hanem a férfiak-, fiúk-, fiúcskák kiheréléséről, elnőiesítéséről és elbuzultatásáról. Valahol itt volt a fórumon a svéd házspárról(?) két kisfiúval akiket semleges neműnek neveltek, ott sem a lányok voltak a célpontok, pedig más degeneráltakat is megszólaltattak a riportban.
Hamiltont meg nem szeretem, de ezért tisztelet neki, kiváncsi vagyok letépik-e a tökeit vagy kitart az álláspontja mellett.
19t búza és elég egyben lévőnek néz ki a kisduduNyílik rendesen az agrárolló...
Nem gyengén ledöbbentem, amikor anno ismerősömtől megtudtam, hogy mennyibe került az első új kombájnja, meg a traktorai.
Amikor megkérdeztem, hogy ezek mikor termelik ki az árukat, akkor visszakérdezett, hogy mire valók a pályázatok?
https://www.agrarszektor.hu/gepek/elkepeszto-mertekben-dragultak-a-traktorok.9507.html
Nem tudom linkelni sajnos, az AMAZON on megrendelhető e remekmű a néger télapóval és fehér férjével
Igen, elsosorban nem a nok, hanem a ferfiak a genderterror celpontjai, a nok inkabb "csak" mellekes elszenvedoi a dolognak. Megpedig azert mert ferfiakat konnyebb atgenderelni mint noket es a "haszon" is nagyobb mivel a ferfiak kozvetlenebbul formaljak a vilagot mint a nok, tehat jobb celpontok a neomarxistak szamara.Az egészben a durva, hogy ez a semleges nemű dolog mégcsak nem is arról szól, hogy legyen egy vagy huszonegy közetes nem (persze nincs), hanem a férfiak-, fiúk-, fiúcskák kiheréléséről, elnőiesítéséről és elbuzultatásáról. Valahol itt volt a fórumon a svéd házspárról(?) két kisfiúval akiket semleges neműnek neveltek, ott sem a lányok voltak a célpontok, pedig más degeneráltakat is megszólaltattak a riportban.
Hamiltont meg nem szeretem, de ezért tisztelet neki, kiváncsi vagyok letépik-e a tökeit vagy kitart az álláspontja mellett.
Új tagokat nem vesznek fel?Kvóta, hogy "ne csak fehér férfiak zenéjét játsszák".
http://www.origo.hu/nagyvilag/20171230-kvota-zene-usa.html
Jól megrajzolja a muszlimizálodó államokat. Ehhez nyugaton is hozzá kellene tenni a bennszülött népesség lélekszám változását, plusz a korfát. Ezen három tényező még tragikusabb képet tárna elénk.