Abortusz != nyugat.
akkor direkt linkbe. https://en.wikipedia.org/wiki/Abortion#/media/File:Abortion_Laws.svg
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Abortusz != nyugat.
Szerinted akkor az apának nincs joga a gyermekehez? Micsoda hátrányos megkülönböztetés ez hogy csak a nőnek van joga eldonteni? Egyenlőre még férfi kell ahhoz hogy egy nőnek gyereke legyen. Mindenféle atoperalt aberrált, meg leszbikus akármi nem tudja ezt osszehozni. Amúgy nem magával csinálja, hanem a babával...
Egy floridai ápolónő, Kathleen Malloy például egy olyan esetet tárt a nyilvánosság elé, amikor az abortuszon átesett baba a gyilkos orvosi beavatkozás ellenére élve született meg. Beszámolójában így ír: „Este 11 és reggel 7 óra között, váltott műszakban dolgoztam, amikor (…) megláttam egy mózeskosarat, a gyerekszobán kívül. Ott sírt egy gyönyörű, formás kisbaba, de volt rajta valami különös. Olyan volt a bőre, mintha megégett volna.” Mint kiderült, a csecsemő túlélt egy sóoldatos művi beavatkozást, amikor is az orvosok a magzatvízbe juttatott mérgező sóoldattal akarták kioltani a baba életét. A magzat legtöbbször szinte szétég a vegyszer hatására, akit az anyja ilyen állapotban, holtan szül meg. Történetünkben azonban ott sírt a mózeskosárban magára hagyva az életerős, túlélő csecsemő, de a személyzet minden segítséget megtagadva arra várt, hogy meghaljon. Más esetben egy vödörbe rakták, és a vödör tetejét lefedték annak érdekében, hogy gyorsabban megfulladjon. Általános az az orvosi vélekedés, hogy ilyen esetben a szülők szándéka szerint „abortumról”, nem pedig csecsemőről van szó. „Azon az éjszakán szégyelltem a foglalkozásomat” – írja Kathleen Malloy. „Nehéz elhinni, hogy ez megtörténhet a modern kórházainkban. Pedig igen, rendszeresen megtörténik! Én azt gondoltam, hogy a kórház az a hely, ahol a betegeket meggyógyítják – nem pedig megölik.” Durva dolog ez na!
Nem tartom jó ötletnek hogy férfiak mondják meg hogy mit kezdjen saját magával egy nő. Ez a "mindentjobbantudok" hozzáállás a csírája a családon belüli erőszaknak.
Az ő élete az ő sorsa.
USban csak akkor van engedélyezve 3.trimeszterben az abortusz ha az komolyan veszélyezteti az anya életét. Ha ennek ellenére hajtanak végre bármit az törvénytelen és emberölésnek számít. Tehát akkor se engedélyezett 3.trimeszterben az abortusz ha a nőt megerőszakolták. (1-2ben megerőszakolás esetén igen)
De nekem gyanus, hogy ez csak vmi abortuszellenes lap hoaxja. Vagy vmi elképesztő kokler sarlatán csinálta azt az abortuszt ahoz nagyon-nagyon/elképesztően koklernak kell lenni, hogy egy ilyet a fetus túléljen.
Perzse lehet rajta csámcsogni fölháborodni....
Ha ezt tíz éve egy South Park epizódban látom, akkor vinnyogok a röhögéstől. Most nem.
Ez foleg azert erdekes megnevezes mert pl ha langyik a szulok es orokbe fogadtak a gyereket, akkor egyikuk sem lehetett szulo.
Egyre tobb ilyen epizodjuk teljesul a valosagban is. Nagyon jo temakat beszeltek at a sorozatban.Ha ezt tíz éve egy South Park epizódban látom, akkor vinnyogok a röhögéstől. Most nem.
Mondjuk az hogy ki az1-es szulo es ki csak a 2-es az mi alapjan dol el? Mert ez igy eleg hatranyosan kulonbozteti meg a 2-es szulot. Eddig ugye volt anya es apa, ket egyenrangu szemely, most meg 1-es es 2-es. Na es mi vanha az illeto muszlim es 3 felesege van? Vagy valami szabad szekta aberralt tagja es valami torzskozossegi kibuc szerusegben elnek mindenkivel kozosen? Volt ilyen is ne rohogjetek. Szoval rajuk miert nemgondolnak? Ez igy kirekeszto, nem jo ez igy.
Én ha férfi/apa a 2. számú, már perelném is őket konkrétan, hogy hátrasoroltak az anya mögé!Mi vaaan?!! Hát én azért egy normális francia helyében jó hangosan elküldeném őket a jó édes rosszéletű ... 1. számú szülőjükbe (tényleg, melyik az 1. sz. és miért??)?!! Mi az hogy mások eldöntik HELYETTEM hogy kell ENGEM megszólítani?!! Abban a rohadt nagy "demokráciában" már ezt se döntheti el az ember 1. szám első személyben saját maga?!!
Oui, és megnyert per esetére nem is kellene sokat kérni, csak a mindenkori francúz minimálbér mondjuk 10%át havonta - mindaddig míg érvényben van a törvény, mivelhogy addig van hátrányosként szólítva a 2. sz. jelölt!! Vajon hányan követnék a példát?Én ha férfi/apa a 2. számú, már perelném is őket konkrétan, hogy hátrasoroltak az anya mögé!
Ha fordítva van, az asszonyt bujtogatnám ugyan erre, hogy pereljen mert őt érte hátrányos megkülönböztetés!
Örültek ezek, agyukra ment a jólét én mindig mondom!
30 éve még ezen is csak röhögtünk és meg sem fordult a fejünkben, hogy ez valaha igaz lesz. Most meg ez a valóság.Ha ezt tíz éve egy South Park epizódban látom, akkor vinnyogok a röhögéstől. Most nem.
Mondjuk hozzá teszem, ha nagyon bele akarok menni ebbe az őrületbe, akkor az is kirekesztő, hogy egyes vagy kettes szülő. Mert ugye mi az, hogy az egyik szülő csak a második?Ez foleg azert erdekes megnevezes mert pl ha langyik a szulok es orokbe fogadtak a gyereket, akkor egyikuk sem lehetett szulo.
Az örökbefogadáshoz, hogy kapcsolódik a "langyiság"? Az örökbefogadásnál ugyan olyan szülő lesz a szülő, mint egyébként.Ez foleg azert erdekes megnevezes mert pl ha langyik a szulok es orokbe fogadtak a gyereket, akkor egyikuk sem lehetett szulo.
Nekem valami egészen más jutott eszembe. Mi lenne, ha azok a szőrcsomócskák kicsit közben megcsiklandoznák? Úgy véletlenül hozzáérnének. Meglepődnék? Kacagnék? Vagy megijednék?Na most megadom magam, ez készre vágott. A hónalj és lábszőr növesztő feministák után íme itt van az orrszőrzet hosszabbítás.
Beteg világban élünk. . Ha én lennék az apja szerintem hülyére pofoznám
Érdekes látvány lehet beleragadt takonnyalNekem valami egészen más jutott eszembe. Mi lenne, ha azok a szőrcsomócskák kicsit közben megcsiklandoznák? Úgy véletlenül hozzáérnének. Meglepődnék? Kacagnék? Vagy megijednék?
Nem is tudom.