A hagyomanyos mezőgazdaságban ne tömegtermeléssel számoljatok,mindenkinek lesz annyi kertje,hogy magának megtermelje ami kell,azt kész,100 éve is megéltek a paraszt családok generacióról generációra 2 holdon,és abból jutott a labasjószagnak,a lónak,a tehénnek,volt búza a kenyérhez,volt e sor szőlő a bornak,meg minden,éhen ne vesszünk már könyörgöm.
Ott dübörög mindenkiben hogy tipli a panelból,meg a nagyvárosból,és kezdjen el élni is ha már itt van,majd ha elindul a folyamat,akkor legyőzik a lustaságot,ilyen egyszerű.
Abba még nem halunk éhen,ha nem lesz világítas,meg internet,majd használjuk a sajat olajunkat,persze nem lesz kocsikázás,meg tömegközlekedés,és majd jut a traktorokba.
Megjegyzem a teljes összeomlas nem érdeke senkinek,tök jól keresnek a nagyobb válságokon is,viszont ha annyira eldurran a rendszer,mint amiről beszélünk,akkor nem lesznek fogyasztók,vásárlók semmilyen termékre sem,beleverhetik az áruház láncaikba,meg a telekommunikációikba,bank rendszerükbe,ami ugye nincs előkelő helyen a főrészvényesek kívánság listáján.
Szóval biztos lesz megint válság,talán kisebb háborúk is,nekem úgy tűnik,hogy a szomszédainkkal nem lesz baj,ill egyesével tudjuk őket tartani,valójában én kiegyenlítettebnek látom a helyzetünket,mert ha nekünk jön valamelyik szomszéd,azzal elbírunk,ha meg beszál mellé valamelyik komolyabb szereplő,akkor az Oroszokra számíthatunk,mert nem akarnak teret veszteni,ha meg fordítva,akkor meg usánka fog támogatni,mert nehogymár oda álljunk.
Ugye az kb kizarható,hogy direkteben összeugranak,ill akkor nekünk már mindegy,ha itt történik,szóval nem aggódok.
Usánka lassan teret veszt itt gazdaságilag,a németek javára,azok meg nem akarnak háborúzni sem az usával,sem az Oroszokkal,sem Kínával,így szerintem jók vagyunk,ill mostmar úgy latom,hogy a németek akár az usával szemben is összezárnának az Oroszokkal,vagy Kínával gazdaságilag,meg katonailag is,mert az is nyilvánvaló,hogy Kína,meg az Oroszokkal zárna az usaval szemben,akkor meg megint sakk-matt az usának,szóval szépen becigiztette magát a kedves nyugat,a klasszikus kisgömböc szindrómával.