Most mar tudom honnet ismeros a fizimiskaja.Károly Drakulára cserélte Erdélyt
https://magyarnemzet.hu/velemeny/karoly-drakulara-cserelte-erdelyt-8593647/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most mar tudom honnet ismeros a fizimiskaja.Károly Drakulára cserélte Erdélyt
https://magyarnemzet.hu/velemeny/karoly-drakulara-cserelte-erdelyt-8593647/
Ízlések és pofonok...
(Amúgy ilyen sűrűn jársz föl Debrecenből? Amikor én voltam - többször -, tele volt.)
..
Alfoldi szulinapi tortaja?Ízlések és pofonok...
(Amúgy ilyen sűrűn jársz föl Debrecenből? Amikor én voltam - többször -, tele volt.)
..
Barátom munkatársa (Hunyadvári tán) török lányt vett el. A kinti esküvő után a vének faggatták az "öregről". Azt hitték Hunyadi leszármazott...még mindig tisztelik.Tegnapi Török-Magyar előtt így fogadtak minket:
faggatták az "öregről
Na ez propaganda! Még 530 év után is emlékeznek rá. Pedig csak a család felfogott több, nagy török migrációs hullámot. 36 évvel később már turistáskodásnak álcázták azt, amikor bevették a fővárost.Barátom munkatársa (Hunyadvári tán) török lányt vett el. A kinti esküvő után a vének faggatták az "öregről". Azt hitték Hunyadi leszármazott...még mindig tisztelik.
Barátom munkatársa (Hunyadvári tán) török lányt vett el. A kinti esküvő után a vének faggatták az "öregről". Azt hitték Hunyadi leszármazott...még mindig tisztelik.
Nem. Miért?Muszlim a munkatárs?
Nem. Miért?
A faggatást úgy értettem, h kérdezgették, h milyen leszármazottja a Jánosnak, meg ilyenek. Biológus a srác.
Ott sem mindenki vallásos. Meg ugye nagyon bennük él, h mi a testvéreik vagyunk. Hogy ezt a megszállás vagy a hunok kapcsán veszik, nem tudom.Hát hogy nem vágta el a család a menyasszony torkát...
A kemény fizikai munkából élő férfiak toxikusan maszkulinok, ezért könnyen lehetnek homofóbok, zaklatók és mentálisan gyengék – írja a PinkNews vezető homoszexuális hírportál, melyet az Alapjogokért Központ szemlézett.
Forrás: https://kuruc.info/r/6/217516/