Társadalmi feszültség – növekvő egyenlőtlenség - Hajónapló
A politikai megosztottság Európában is egyre nő, bár a fő frontvonal egyelőre elsősorban a bevándorlás kérdése körül húzódik.
hajonaplo.ma
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek szerint van ra igeny, sokaknak mar mission impossibile egy tojast leutni, macera.Elértünk egy új mélypontot:
Mar igy is minden xart beletesznek, euchema moszatot, karmint, egy kis vegyszert pl tartrazint stb.https://summit.news/2021/01/14/eu-gives-go-ahead-for-eating-worms/
Az EU engedélyezte, hogy kukacokat és lárvákat kajának adjanak el és hamarosan további bogarak is az engedélyezett listára kerülnek.
Most jön az én aztán meg nem eszem szöveg.......
Csakhogy alapanyagokba is lehet tenni, így nem is fogtok róla tudni, hogy valójában bogarat esztek (ami időnként allergiás reakciókat okozhat)
Szép új világ. Pedig olyan jól "hülyekonteó"-zta mindenki az Agenda2030-at és a great resetet. Szépen lassan minden bejön.
Az a baj hogy a kerdezo norol ordit hogy ballibbant. Meg amit Jaszberenyi mond el is fogadom. Mondjuk a konyveben inkabb irhatott volna a fikcio helyett a valosagrol is, kirabolt hetvegi hazak, csempeszek, beszivargo lefejezosok stb.Mérgező nacionalizmus – Jászberényi Sándor menekültekről és az integráció kudarcáról
Az újságíró, író több mint tizenöt éve Egyiptomban él, haditudósitó a Közel-Keleten. Több novelláskötete megjelent már, amelyeket Amerikában, az Egyesült Királyságban és Indiában is kiadtak. A Lélek legszebb éjszakája című kötete Libri irodalmi díjas lett. Nemrég jelent meg A varjúkirály –...hirklikk.hu
én egyszer előre pucolt mandarint láttam ilyen hungarocell tálcán zsugorfóliázvaElértünk egy új mélypontot:
de. viszont még mindig elfogadhatóbb mint kukacot zabálniA nagyüzemi csirke nem zavar?
én egyszer előre pucolt mandarint láttam ilyen hungarocell tálcán zsugorfóliázva
I don't want to live on this planet anymore
Sőt aki már szétválasztani sem akarja a gerezdeket:
Pedig most jön a java. Bogárburger, kukac szendó, kvóta állás, totális megfigyelés.I don't want to live on this planet anymore
" Sok van mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb!"Beteg ez a bolygó.
ha már itt tartunk a fehér izéket is leszedhették volna rólaSőt aki már szétválasztani sem akarja a gerezdeket:
még ütősebb lenne ez a műanyagba becsomagolt kóla, ha mögötte a környezetszennyezés veszélyeire figyelmeztetne egy neontáblaI don't want to live on this planet anymore
Pedig most jön a java. Bogárburger, kukac szendó, kvóta állás, totális megfigyelés.
A fenntarthatóság jegyében gulággá fog változni az egész föld.
Nagyon meg akartam venni a Cyberpunk 2077-et....de közben rájöttem, hogy 2 év múlva IRL nyomhatom.
Hát nem lesz belőle milliomos, az tuti.ha már itt tartunk a fehér izéket is leszedhették volna róla
még ütősebb lenne ez a műanyagba becsomagolt kóla, ha mögötte a környezetszennyezés veszélyeire figyelmeztetne egy neontábla
Hat meg attol milyen rosszul lennenek arrafele ha magyar kartyabol kellene jatszaniuk.Erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy gratulálok baszdmeg, ideje a tisztítótűznek. Egy 23 éves holland pszichológus hallgató szerint a francia kártya szexista, mivel a király magasabb értékű mint a dáma. Így hát megalkotta a gendersemleges francia kártyát.
King toppled from throne by gender-neutral card deck
Indy Mellink, a Dutch card fan, was explaining a game to her cousins last summer when she asked herself: why should a king be worth more than a queen?www.reuters.com
A sakk rasszista, a kártya szexista, mi lesz még? Én is itt állok 23 évesen és csak azt nézem mikor érjük el a mélypontot...
Orosz kárya jöhet?Hat meg attol milyen rosszul lennenek arrafele ha magyar kartyabol kellene jatszaniuk.
23évesen legalâbb van időd vàrni a mélypontra.Erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy gratulálok baszdmeg, ideje a tisztítótűznek. Egy 23 éves holland pszichológus hallgató szerint a francia kártya szexista, mivel a király magasabb értékű mint a dáma. Így hát megalkotta a gendersemleges francia kártyát.
King toppled from throne by gender-neutral card deck
Indy Mellink, a Dutch card fan, was explaining a game to her cousins last summer when she asked herself: why should a king be worth more than a queen?www.reuters.com
A sakk rasszista, a kártya szexista, mi lesz még? Én is itt állok 23 évesen és csak azt nézem mikor érjük el a mélypontot...