Társadalmi folyamatok

Basszus, már egy évtizede várom azt a szros csippet, hogy végre egy kézmodulat legyen bármilyen fizetés, bejelentkezés és végleg otthon hagyhassam a kártyákkal teli tárcámat. Erre ez a fickó azt mondja, hogy még tíz év! A nyugdíjam lesz az első amit a csippel intézhetek, ha így haladunk... :mad:

Nézd meg a Lopott idő c. filmet.

Basszus, már egy évtizede várom azt a szros csippet, hogy végre egy kézmodulat legyen bármilyen fizetés, bejelentkezés és végleg otthon hagyhassam a kártyákkal teli tárcámat. Erre ez a fickó azt mondja, hogy még tíz év! A nyugdíjam lesz az első amit a csippel intézhetek, ha így haladunk... :mad:
Azt a pár forintot meg nem fogja megèrni chippel kezelni... :)

Nyugdíj? Ne hülyéskedj.... én most vagyok 61., lett volna korkedvezményem, Gyurcsányék elvették. Mehettem volna 60 évesen, Orbánék elvették. Mire 65 leszek, addigra 70. lesz a korhatár. SOHA nem megyek nyugdíjba!!!! Csak tudnám, mi a f...omért fizetem a járulékot?

Már csak 5 év, mert az interjú 2016-os :D

Furcsul. egyre furcsul, ahogy Alice mondta...

halkan megjegyzem azért, kb minden rétegbél hallatszanak ilyen hangok, kivéve az iszlám közösséget, mondjuk lehet, nem lenne a megszólaló élete hosszú, ld Charlie Hebdo...

Hát a németek már gyakorlottak reformációban.

Oké, tudom a pápának sincs akkora mozgástere, mint szeretne elég ránézni a lengyelekre...
Na ja, csak ez egy olyan lépték, hogy van egy 'szentírásuk', amiben ugye le van írva Isten szavával mit is kő tenni egy ilyen helyzetben, akárhogy is, halál a vége a dolognak, nem áldás. Olyan, amit tesznek, mintha te azt szónokolnád, hogy a homárokkal szemben a Mein Kampf a helyes út. Nekem marginális, mert ahogy most lerombolják az egyházat, a tudományt a tieid, pogány világ lesz a vége. Nem a harmonikus, hanem a tech barbáros, nekem meg az is jó. Ha megérem. Idén lehet gyorsított eljárásban sikerül.

Furcsul. egyre furcsul, ahogy Alice mondta...

halkan megjegyzem azért, kb minden rétegbél hallatszanak ilyen hangok, kivéve az iszlám közösséget, mondjuk lehet, nem lenne a megszólaló élete hosszú, ld Charlie Hebdo...
A francia kormány álomvilágban él és azt hiszi, hogy képes lesz beilleszteni az iszlám társadalmat a szekularizált államba. Nagyon nagyot tévednek. Jó példa erre a nagy fokú naivitásra ez a történet is:https://mandiner.hu/cikk/20210328_franciaorszag_iszlam_homoszexualitas

A chipek beültetése egyenlő a klasszikus értelemben vett liberalizmus halálával. Mivel az individum elvész, így az egyén szabadsága is értelmezhetetlenné válik.
felesleges iylen szirszarokat beültetniük, ott van mindenkinek a zsebében minden adata, amit szaráshoz is magával visz az ember
Egyelőre még ha nem is chip, de chipes személyi lesz 1-2 év múlva amin egyben van TAJ jogsi meg minden.
ez mondjuk kifejezetten jó, mi a fenének 8féle kártya mikor lehet 1 vagy 2 is. szimpla praktikum

felesleges iylen szirszarokat beültetniük, ott van mindenkinek a zsebében minden adata, amit szaráshoz is magával visz az ember
Márakinek... Rajtam rendszeresen kiakadnak a telefonos cégnél. Valahogy nincsenek felkészülve, hogy van, aki a telefont céleszközként; pl. a telefont telefonálásra használja és még csak nem is cseverészik rajta.

kötelező lesz a "nemváltó" műtétek elvégzése az Egyesült Államokban
A nemet átműtik igenre? Vagy esetleg talánra?