Miért, attól, hogy Borkai kurvázott, vagy Szájer állítólag gruppen partira volt hivatalos már nem is hihetnek az Istenben, a hazában és a családban? Nem családos emberek, akik vélhetően se nem jobban, se nem rosszabbul viselkednek a feleségükkel, vagy a gyerekeikkel attól, hogy vannak, vagy voltak félrelépéseik és rossz döntéseik? Vagy akkor menjünk végig, hogy ki igazán a családcentrikus? Az Istent meg nem az keresi, akinek valami baja van (na de kinek nincs valami hibája)? Keresztyénnek lenni nem azt jelenti, hogy tökéletes az ember, hanem harcol az emberi -és ördögi- tökéletlenséggel; ami kinek így, kinek úgy sikerül. Bár ezt se tudom, hogy bármelyik valamelyik egyház aktív tagja lett volna. De egyébként nem feltétel a Fidesz tagsághoz a keresztyénség. A Fidesz egy néppárt és nem világnézeti párt. Az inkább a KDNP, de amennyire látom, az is sokat hígult különböző okok miatt.Egyet értünk, és Borkai pont azt csinálta amit 10-ből szerintem több mint 5 manus is megcsinálna ha TEHETNÉ, de akkor is gáz hogy közben meg Isten, Haza, Család van/volt a plakáton mellette. Nem akarom én ezt túlragozni, szerintem mocskos nagy bukta volt Ő is. Deutsch Tomi is mikor folyamatosan gyanús ügyekbe keveredve fehér porral vagy kuplerájokkal került összefüggésbe, Szájer meg már tényleg bohózat kategória volt...
Nem akarok én erénycsősz lenni, csak hát akkor nem kell ezzel kampányolni, vagy ha igen, akkor ezek az emberek ne férjenek bele, mert NEM HISZEM EL, hogy senki nem tudott egyiknek az ügyeiről sem semmit...
Ettől függetlenül természetesen értem amit írsz, egyet is értünk mondom, jobb nincs jelenleg reálpolitikailag az én olvasatomban sem, sajnos .
De mindig elgondolkozok, hogy ilyen háttérrel, ha nem is önnön erkölcsi értékük szerint, de a kompromittálódás és más materiálisabb okok miatt, hogy tudnak nyugodtan aludni? De hát a politikához kell egy erős, túlzott(?) magabiztosság.
Egyébként nem tudom, hogy volt e Borkainak, vagy Szájernek Isten, haza, család plakátja. Olyan volt, hogy Családapa, olimpikon, polgármester.
Egyébként úgy gondolom, hogy sokan a Fidesz hátán, a saját hasznukra; mindenféle politikai, vagy ideológiai meggyőződés nélkül akarnak boldogulni. Olyanok, hogy ha más lenne hosszabb ideig kormányon, akkor simán beállnának alá. (Ezt nem feltétlen az említett két-három emberre értem, hanem most csak úgy megjegyezve ) De hát kis ország, egy csőcseléke van -szólt a régi vicc.