Mint például ezek?
Jake Davison végül magával is végzett. Nyugaton egyre komolyabban veszik az inceleket mint terrorfenyegetést.
444.hu
kiemelve ezt:
"A mozgalom tagjai egyébként most hősként ünneplik Davisont."
vagy pl. ez:
Matthew Taylor Coleman egy szigonypuskával lőtte le a kétéves fiát és tíz hónapos lányát Mexikóban.
telex.hu
gondolom ha ezek nem egy fehér férfi lett volna, akkor már a fél biztpol ezen pörögne...
Érdekes, hogyha belemászik valaki közületek a gonosz náczi aforizmák világába, mert kitör belőle a lényetek mélye(milyen sokszor előfordul ez.

), akkor azonnal totális védelembe mentek miatta.

Pedig nektek kellene köpködni, hogy általánosít, embercsoport ellen hergel, ez nááááczi.

De neeeem, hiszen a nemlétező fehérember elleni hadjárat sarokköve ez is. Most akkor hoztál egy zsidót, meg egy másik valakit megmutatni, hogy a fehérek maguk a sátán. Most antiszemita lettél?

Hiszen egy zsidót probálsz a náczi fehérekkel együtt emlegetni az bűnök poklában. (jó sok van persze, mind a mi kontónkon amíg valamelyik gonosz orgánum nem átall faji alapon megkülönböztetni mint a fenti írónő.

)
nos látom megint alpári hétvéget tartasz...
az újságyró hölgy neve Badics Henriett, és ezen a szerzői néven adta ki könyveit, Lásd még Tótisz András, Rejtő Jenő, Ezért az ismertebb irói nevét használja a cikkekhez.
a szájadból ömlő trágárság pedig att jelzi, hogy az általatok szidott amarikai oktatási rendzer ahol képességekhez rontják a vizsgakövetelményeket, Magyarországon már rég működiik...
Vagy ez a macsózós picsázás bizizás egyífajjta péniszpótlék lenne? Esetleg nem kifejlődött szuperego?
Mi itt általában magyar férfiak vagyunk. Rendelkezünk önérzettel, tudom neked ez furcsa. Rendelkezünk valósággal, valóságlátással, tudjuk amikor hazudik rólunk egy ilyen picsa. Te ezt nem tudhatod, hiszen szerintem te is inkább egy norvég férfihez mennél feleségül, de hát ez van, A picsázás, buzizás a magyar nyelvben adott szövegkörnyezetben hangulatszóként funkcionál. Örülök, hogy segíthettem.