Hát itt azért most csak tolod a hülyeséget, hogy védj valamit.
Kérdezz meg ezer nőt, köztük lehet a fenti is a maga esetleges tapasztalatával, hogy a magyar férfiak figyelmetlenek-e? Aztán kérdezz meg ezer random férfit-nőt, tökmindegy, hogy a cigányok lopnak-e?
Te is tudod, hogy mi lenne az eredmény.
Statisztikailag mindenféle nációra is kivetíthetem, hiszen amikor kiléptem anno kis falunkban az udvarunkra éjjel elszívni egy cigit a teraszon, nem egy random finn metallurgust láttam ott, nem is a szlovák Jani bácsit a szomszédból, nem a magát bősz besenyőként aposztrofáló Palit a nagygazdát. Nem a német felmenőkkel bíró másik Palit. Hanem bezony a dolgos, tehát valamiféle belpesti elme szerint nem létminimum alatti, tehát nem szegregált cigót, akinek, tekintve hogy az etnikuma a besenyőt leszámítva a legkisebb lélekszámú volt, nem lehetett volna statisztikailag ott lennie.
Hogy lehet ez? Hiszen még a csúcson is, ahol a legkiválóbb tagjaik ülnek, Flórival az élen úgy sutyurintottak el 1,3 mrd-t, kocsira, meg asszonynak(ahogy kohn béláék allatt is ment ez, hiszen ki lenne alkalmasabb
) menő titkári állásra a kijelölt cél helyett, ahogy azt a rohadt általánosító náczikok valami fura módon természetesnek látták. Biztos az előítéletek.
Olyat próbálsz valami másnak nézni, amiről mindenki tudja, még te is, hogy mi az igazság, de csak megy a hülyeségért a harc.