Társadalmi folyamatok

Egy kis újabb agyrém az USA-ból. Csak tudnám, hogy a társadalom szemeteire (aki mondjuk egy rabló, sorozatgyilkos) miért is kellene odafigyelni? Szerintem aki bizonyíthatóan, szándékosan, nyereségvágyból embert öl (pláne ha visszaeső) az semmilyen szinten sem érdemli meg a társadalom bármilyen szintű és fajta érzékenységét, vagy akár szolidaritását.

Vicces, mert már az "inmate" is gondolom PC kifejezésként terjedt el. De mindig van ezeknek a kifejezéseknek egy evolúciója, ami tegnap eufemizmus volt, az ma sértés (lásd "retard")

Egy kis újabb agyrém az USA-ból. Csak tudnám, hogy a társadalom szemeteire (aki mondjuk egy rabló, sorozatgyilkos) miért is kellene odafigyelni? Szerintem aki bizonyíthatóan, szándékosan, nyereségvágyból embert öl (pláne ha visszaeső) az semmilyen szinten sem érdemli meg a társadalom bármilyen szintű és fajta érzékenységét, vagy akár szolidaritását.

Mondjuk ebben alaposan le vannak maradva nyugat-EU-tól, főleg a Skandinávoktól...

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Nyilván egy jó részük egyszerű gazdasági migráns, de azok, akik bármilyen szinten segítették a tálibok eltakarítását joggal akarnak menekülni. Őket szerintem kötelező kimenteni onnan, pedig nem vagyok migránspárti. Adtunk nekik egy álmot, majd elvettük, mert rossz lóra tettünk. Kíváncsi leszek, hogy mikor rohan a világ megint valakit lerohanni az USA kérésére kéz a kézben. Remélem, hogy nem mostanában.

:D

Sőt! Az is vitathatatlan, hogy a gonosz fehér férfiak megjelenése előtt nem csak hogy teljesen normális és elfogadott, hanem messze a legfejlettebb dolog volt a hermafroditizmus. Képviselőinek váltivarúsága és hímnőssége évmilliókon keresztül uralta a Földet. Nem szégyenkezhetünk eléggé azon, hogy a gonosz fehér férfiak világában milyen tökéletes jogfosztottságban és megvetésben részesülnek a szóban forgó csigák, giliszták, puhatestűek, gyűrűsférgek és hímnős növények. Integrált oktatásuktól, szavazati joguktól és politikai képviseletük elismerésétől nem csak az orbáni Magyarország és a putyini Oroszország zárkózik el hajszálpontosan úgy, ahogyan tette azt egykor a hitleri Németország, de transzfóbiás vezetésünk ezzel a mentalitással az afganisztáni tálib vezetéssel is egy gyékényre helyezkedik, amiről persze nem szívesen beszél!

Sőt! Az is vitathatatlan, hogy a gonosz fehér férfiak megjelenése előtt nem csak hogy teljesen normális és elfogadott, hanem messze a legfejlettebb dolog volt a hermafroditizmus. Képviselőinek váltivarúsága és hímnőssége évmilliókon keresztül uralta a Földet. Nem szégyenkezhetünk eléggé azon, hogy a gonosz fehér férfiak világában milyen tökéletes jogfosztottságban és megvetésben részesülnek a szóban forgó csigák, giliszták, puhatestűek, gyűrűsférgek és hímnős növények. Integrált oktatásuktól, szavazati joguktól és politikai képviseletük elismerésétől nem csak az orbáni Magyarország és a putyini Oroszország zárkózik el hajszálpontosan úgy, ahogyan tette azt egykor a hitleri Németország, de transzfóbiás vezetésünk ezzel a mentalitással az afganisztáni tálib vezetéssel is egy gyékényre helyezkedik, amiről persze nem szívesen beszél!

Annyiban igaz, hogy volt minimális kekszuális deviancia, és tudták is az indiánok mi okozza, lassan megszulom én is a sztyeppei topikba a sztori folytatását, persze a fehér férfiaknak semmi köze hozzá, a kereszténység mint intézmény benne van nyakig, a - hosszú futty- keresztelésel(is).

Az ilyen állatokat kasztrálni kellene.

Ez egy tipikus nesze semmi, fogd meg jól értelmetlenség, ami a semmiről beszél. A cikk vagy hússzor leírja, hogy a homokosok génjeiben ez előnyt jelent. De hogy konkrétan milyen előnyt azt nem írja le. Amúgy kíváncsi lennék, hogy evolúciós szempontból milyen előnye lehet annak, hogy valaki a saját nemével kefél? Az biztos, hogy ettől a cikktől senki nem lesz okosabb, gratulálok a cikk írójának.