Megtiltja a kínai kormány, hogy nőies külsejű férfiak szerepeljenek a televíziók és rádiók műsoraiban - derült ki az állami médiahatóság csütörtökön közzétett utasításából.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/233132/

Ez inkább trap/femboy ban.Akkor ott nem mehetnek drag queenek az oviban, hogy a transznemu gyerekeket ráébresszék, hogy transznemuek?

Megtiltja a kínai kormány, hogy nőies külsejű férfiak szerepeljenek a televíziók és rádiók műsoraiban - derült ki az állami médiahatóság csütörtökön közzétett utasításából.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/233132/
Nem ők állnak, de pont annak szeretnék elejét venni, hogy ott is ez legyen.Nekem van egy olyan gyanúm még mindig, hogy a Nyugat/Usa iylen irányú hülyesége mögött ők állnak, emlékeszünk az ópiumháborúra ugye?
Ennek a társadalom mérnöki munkának nem is tudom kit lehetne a gazdájának nevezni. Ahol megjelenik, látható milyen pusztító, degeneratív hatása van és ez az USA társadalmát is ugyanúgy érinti.Nekem van egy olyan gyanúm még mindig, hogy a Nyugat/Usa iylen irányú hülyesége mögött ők állnak, emlékeszünk az ópiumháborúra ugye?
Nagyon adja magát de egyszerűen senki nem talál bizonyítékot, ráutaló adatot, semmit. Pedig az USA-ban sokan utaznak a kínaiakra volt hírszerzők, véleményvezérek, elemzők, stb.Nekem van egy olyan gyanúm még mindig, hogy a Nyugat/Usa iylen irányú hülyesége mögött ők állnak, emlékeszünk az ópiumháborúra ugye?
 mandiner.hu

mandiner.hu

Ez feldobta a reggelem.
 Ez feldobta a reggelem. 
 mandiner.hu

mandiner.hu

Ez feldobta a reggelem.
Eutanáziát kért a transznemű férfi, mert túl kicsi volt a pénisze | Mandiner
Férfivé operáltatta magát egy nő Belgiumban, de kicsinek találta a péniszét, ezért állami segítséggel megölette magát.mandiner.hu

Sose értettem, miért akar egy nő férfi lenni. Tízszer annyi para és küzdelem és tízszer kevesebb kényelmes megoldás!

Ez feldobta a reggelem.
Eutanáziát kért a transznemű férfi, mert túl kicsi volt a pénisze | Mandiner
Férfivé operáltatta magát egy nő Belgiumban, de kicsinek találta a péniszét, ezért állami segítséggel megölette magát.mandiner.hu

Erre a kérdésre találtam egy remek válaszcsomagot Byung-Chul Han: Pszichopolitika című esszégyűjteményében.Ennek a társadalom mérnöki munkának nem is tudom kit lehetne a gazdájának nevezni. Ahol megjelenik, látható milyen pusztító, degeneratív hatása van és ez az USA társadalmát is ugyanúgy érinti.

www.vadhajtasok.hu

www.vadhajtasok.hu
				Erre mondják, hogy szétszedik a rajongók

www.millennialgentleman.com

www.millennialgentleman.com
				A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..