Társadalmi folyamatok

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: zeal
Megtiltja a kínai kormány, hogy nőies külsejű férfiak szerepeljenek a televíziók és rádiók műsoraiban - derült ki az állami médiahatóság csütörtökön közzétett utasításából.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/233132/

Akkor ott nem mehetnek drag queenek az oviban, hogy a transznemu gyerekeket ráébresszék, hogy transznemuek?
:rolleyes:

Megtiltja a kínai kormány, hogy nőies külsejű férfiak szerepeljenek a televíziók és rádiók műsoraiban - derült ki az állami médiahatóság csütörtökön közzétett utasításából.
Forrás:
https://kuruc.info/r/4/233132/

Nekem van egy olyan gyanúm még mindig, hogy a Nyugat/Usa iylen irányú hülyesége mögött ők állnak, emlékeszünk az ópiumháborúra ugye?

Nekem van egy olyan gyanúm még mindig, hogy a Nyugat/Usa iylen irányú hülyesége mögött ők állnak, emlékeszünk az ópiumháborúra ugye?
Ennek a társadalom mérnöki munkának nem is tudom kit lehetne a gazdájának nevezni. Ahol megjelenik, látható milyen pusztító, degeneratív hatása van és ez az USA társadalmát is ugyanúgy érinti.

Nagyon adja magát de egyszerűen senki nem talál bizonyítékot, ráutaló adatot, semmit. Pedig az USA-ban sokan utaznak a kínaiakra volt hírszerzők, véleményvezérek, elemzők, stb.
Pl.

Ennek a társadalom mérnöki munkának nem is tudom kit lehetne a gazdájának nevezni. Ahol megjelenik, látható milyen pusztító, degeneratív hatása van és ez az USA társadalmát is ugyanúgy érinti.
Erre a kérdésre találtam egy remek válaszcsomagot Byung-Chul Han: Pszichopolitika című esszégyűjteményében.

A faszi azt fejtegeti, hogy a big tech az egyéni szabadságunkat értékesíti, abból csinál üzletet. Szépen levezeti a miérteket és hogyanokat, és elég világossá válik, hogy miért óriási biznisz a woke, az identitás és a többi.

Végletesen leegyszerűsítve arról (is) van szó, hogy az egyéni vélemények kifejtése, hangoztatása, ütköztetése az üzlet egyik motorja, ezért a big tech abban érdekelt, hogy mindenki szabadnak érezze magát, és megosztó témákon pörögjön: állást foglaljon, vitázzon, gyűlölködjön, lájkoljon, megosszon stb. Ehhez markáns, érzelemfűtötte csoportok kellenek.

Tehát nem azért támogatja a kapitalizmus a woke-idiótákat, mert szereti őket, hanem mert elég markánsak ahhoz, hogy heves reakciókat váltsanak ki, ami pörgeti a bizniszt.

A hatalmi logika pont fordított, mint ahogy gondoljuk: nem az a cél, hogy mindenki ugyanazt szajkózza (mint a nácik, komcsik, 1984, Szép új világ stb esetén), hanem épphogy mindenki mondhatja a maga igazságát, minél vadabbul, annál jobb.

Okos könyv, mindenkinek ajánlom!

Pszichopolitika

A helyiek szerint nem kellene gyilkosság miatt vádat emelni az ellen az apa ellen, aki egy dél-oroszországi város, Szamara melletti faluban megölte az egyik barátját – írja az Index a Daily Mail és az East2West News nyomán.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/233271/

• Hűha
Reactions: fip7