Vanitatum vanitas.Amúgy meg vanitas vanitatum.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vanitatum vanitas.Amúgy meg vanitas vanitatum.
Evangélikusok. Tőlük bármi elképzelhető.A sok pedofil meg buzi között egy elmebeteg csak azért tűnik ki, mert előre bevallják, hogy az.
Ezzel most mellenyultal, mert pont ezert volt jopofa gazdagpukkaszto huzas - tudniillik AOC, mint az allam kongresszusi kepviseloje (es kb az osszes NYC es NYS valasztott vezeto) ingyen megy, mert meghivjak oket a rendezok.A kommunista AOC a Met gálán:
Belépő: 30 000 USD
Asztalfoglalás: 275 000 USD
Megjelenés TAX THE RICH ruhában: priceless
Ilyen az amikor a toleráns csürhe lincsel.
Tóth Gabi: Fáj... | Mandiner
Egyszerűen csak arra kérek mindenkit: ne bántson azért, mert keresztény vagyok, ne szidjon azért, mert felvállalom a vallásom.mandiner.hu
Ez a nő úgy kommunista ahogy én milliárdos. Amúgy meg buta is mint a föld.A kommunista AOC a Met gálán:
Belépő: 30 000 USD
Asztalfoglalás: 275 000 USD
Megjelenés TAX THE RICH ruhában: priceless
Hamilton Lajos.Csodas. O kicsoda amugy?
A hangja szőke az biztos.Ez a nő úgy kommunista ahogy én milliárdos. Amúgy meg buta is mint a föld.
Mondta Csányi Sanyibá' és mérgében lelökte az asztalról a 30 éves Chivas Regalt.Ez a nő úgy kommunista ahogy én milliárdos. Amúgy meg buta is mint a föld.
Én meg még a HTKA-ra is beregisztráltam ezen felül. Így már a magyar szolgálatok is figyelnek.
Miért van, valami titkod, amit rejtegetni akarsz?Én meg még a HTKA-ra is beregisztráltam ezen felül. Így már a magyar szolgálatok is figyelnek.
Pont ellenkezőleg. Így képbe kerülnek azok akik nekem akarnának rosszatMiért van, valami titkod, amit rejtegetni akarsz?
Ha potyazik akkor inkabb maradjon otthon, nem szep dolog hogy neki "kijar" az ingyen buli mig azon elcelodik hogy a nep tobbi tagja fizet.Ezzel most mellenyultal, mert pont ezert volt jopofa gazdagpukkaszto huzas - tudniillik AOC, mint az allam kongresszusi kepviseloje (es kb az osszes NYC es NYS valasztott vezeto) ingyen megy, mert meghivjak oket a rendezok.
Valakinek a f@rka vege...Csodas. O kicsoda amugy?