Ami mögött ott állnak ők:
A csatorna és a vízvezeték meg karbantartja magát, az állatok levágják magukat, a hús feldolgozza magát, aztán elszállítja magát a sarokra. Az áram a konnektorból jön, és a drótok amúgy is magukat feszítik ki, majd utána a hulladék elszállítja magát. Vagy szó nincs erről, és ezt a hihetetlen könnyű életet milliók megfeszített munkája tartja egyben, ahol a legkisebb kiesés is összeomlasztja a rendszert. Amúgy ennek már láthatók a jelei.
Ahogy ma is, várj idézem a magyartörvényeket:
c) hadköteles: a hadkötelezettség bevezetését követően magyarországi bejelentett lakóhellyel rendelkező magyar állampolgárságú nagykorú férfi,
Na itt hol van a nemi egyenlőség? Vagy nekem kötelességem szembenézni a T-34-essel, ezért cserébe jogfosztott, másodrendű állampolgár lehetek?
Na köszönöm nem, ha jön az ellenség, majd a teljes jogúak megvédik az országot.
Ja, ugyanúgy. Leszámítva azt, hogy volt egy
éter nap. Leszámítva azt, hogy még 100 éve is % felett volt az
anya halandóság szülésnél, ma ez kb ismeretlen fogalom.
Leszámítva, hogy a szülés ma annyira kockázatmentes, hogy otthonszüléses önmegvalósítással engedjük kockáztatni a születendő gyermekek életét, mert ehhez joga van a nőknek.
Ezt azért kérdezd meg a Donbaszi vagy szír férfiaktól. Szerintem szívesen maradnának otthon a gyerekkel, ahelyett, hogy harckocsira vadásznak.
Igen, valószínűleg az, kár, hogy ezt az apák pont ugyanúgy csinálják.
Miért apának lenni lehet?
-Az miért nem önfeláldozás, hogy csesztet a főnök, de neked maradnod kell, mert ha otthagyod nincs kenyér az asztalon
-Az miért nem önfeláldozás, hogy a gyereked iskolai előadására nem tudsz bemenni, mert épp mondjuk balesetnél vakarod ki kiskanállal a maradványokat?
-Az miért nem önfeláldozás, hogy a saját magod ápolása helyett bent gürizel a munkahelyeden, mert különben nem lesz pénz gyógyszerekre?
Értem, a jogfosztottság, és a másodrendű állampolgárság neked megfelelő.
Nos nekem nem.
Pedig már most is kénytelen vagy beletörődni.
Társadalmilag már most is megvan:
-Mert a bíróság akkor is a nőnek ítéli a gyereked, ha minden azt mondja, hogy ez rossz döntés.
-Mert a mamahotel valahogy csak a férfiak esetén merül fel, de kérdem én, hol vannak a 25 éves nők a saját házzal, amit minimum várunk a sok "anyámasszony katonájától"
-Mert a családon belüli erőszak még a fiú gyermekekkel se foglalkozik, nemhogy a férfi áldozatokkal, miközben az áldozatok nagyobb része hímnemű.
Jogilag szintén:
-Mert már az alkotmány kimondja, hogy nemek közötti egyenlőség nincs:
(3) A nők és a férfiak egyenjogúak.
(4)
* Magyarország az esélyegyenlőség és a társadalmi felzárkózás megvalósulását külön intézkedésekkel segíti.
(5)
* Magyarország külön intézkedésekkel védi a családokat, a gyermekeket, a nőket, az időseket és a fogyatékkal élőket.
Avagy mindenki egyenlő, de a nők egyenlőbbek.
-Mert jelenleg ha apuka akarja a gyereket, anyuka nem, akkor nem lesz gyerek, abortálható.
-Ha anyuka akarja, apuka nem, akkor lesz gyerektartás, asszonytartás, repül a ház és a kocsi.
És ezen senki sincs fennakadva.
-Mert nők 40 van, de a szénbányász, aki miatt többek között áram jön a konnektorból, az egy nappal nem mehet korábban nyugdíjba.
stb stb stb
És akkor most hozunk egy rendelkezést arról, hogy a férfiaknak köze sincs a gyerekhez, és a családhoz, menjenek szépen a picsába.
A következő lépésnek az apasági tesztet is kriminalizáljuk mint a
franciák?
Btw hol vannak az apák napi megemlékezések?
Miért nem látom a nemzetközi férfi nap propagálását a sajtóban?
Ja sehol, van helyette jaj a magyar nők a legszebbek propaganda, ami miatt a zöldbéke lassan bálnamentő akciókat hírdet magyarföldre, miközben a magyar nőknél nagyobb kurvákat keresve se lehet találni az egész laposföldön. És tisztelet a kivételnek, mert vannak. Csak őket valamiért nem tesszük példaképnek.