Igazából azzal, hogy március 8-án én rendszeresen felköszöntöm a hölgyismerőseim, rokonaim, kolleganőim, egy ciszgender, elnyomó, fasisztoid világrendet szolgálok ki.
Hiszen ezzel a barbár cselekedetemmel kiszorítom az elnyomott szexuális kisebbségeket a felköszöntöttek bűvköréből, totális érzéketlenségről tanúbizonyságot téve.
Mi több, a nőket női mivoltukban ünnepelni egyből azt feltételezi, hogy én ignorálom a transz emberek nagyon mély (sötét) érzéseit.
Két dolgot kell tudomásul vennem:
- Azzal, hogy én férfiként köszöntöm fel a nőt, hímsoviniszta, elnyomó és szexista vagyok
- Azzal, hogy a Nőnap alkalmából egy nőt és nem egy “menstruáló személy” nevű N-edik gendert köszöntök fel, kizárom a transznemű egyéneket az előnyhöz jutás (virág) sorából és ezzel hátrányos helyzetbe hozom őket.
Ezért én 2022 március 8-án már a transznemű hibbant férfiakat kell virággal felköszöntenem és ez nem elég, erre kell kényszerítenem minden magát korábban férfinak valló ismerősömet is. Mi több, a szemét módon korábban nőként aposztrofált menstruáló egyedeket meg kell dobálnom rohadt krumplival, mert rájuk haragszanak.
Előre a transzidiotizmus világuralmáért!