M
molnibalage
Guest
Ez nem neked szólt, hanem arra a fent linkelt tartalomra.Én az az ember vagyok akinek Magyarországon sok baràtja van, és jó társasági életet él. Hiába beszélek jól németül, évek alatt nem tudtam kinnt otthonra lelni, komoly barátságokat kötni. A kinti németek és magyarok is egyarànt zárkózottak (vagy irigy kutyák). Ez a fő okom a hazamenetelre, hisz ahol nem érzem jól magam, ott nem lelek otthonra. Ezen pedig egy milliós fizu sem változtat. Egyébként meg a családalapítás is lassan szóba fog jönni, és itt kinnt semmi pénzért nem lépném meg ezt a dolgot. Komplex kérdéskör ez, de nem az ,,ultranacionalizmus" miatt vélekedek így. Egyszerűen otthon érzem magam jól, mert magyar vagyok, ott az én hazám, s fertig.
És lb. mindenhol ez a turófröcsögés jön szembe.
A II. vh idején hangoztattak ilyeneket egyesek.
Annak is kurva jó vége lett.
Ja.
Nem...
II. világhábporú.Citation needed
Meg az első is.
Meg a népirtások azidőtájt.
Szégyesn, hogy ezt magyarázni kell.
Azért az ideológiát egyeztessed már össze kérlek a valósággal.A woke kultúrát a jólét elviselhetetlen nyűgje, a jövöképtelenség és a dekadencia szülte.
Ez a szoftver, amely a populációt hivatott szabályozni:
Nem merném megtippelni, hogy ez valamilyen "önmagától kialakult" program a kollektívatudatban, vagy valaki(k) szándékosan alakítják így a dolgokat.
- mennyiségben (születésszámok Nyugaton, nem-produktív szexuális szokások elterjedése)
- minőségben (befolyásolható, engedelmes, ultra-toleráns birkák kinevelése)
Vicces látni, hogy a szentséges Nyugat mennyire öncsonkítósat játszik, a fejlettebb keleti országokkal szemben. Kínában, Japánban az ilyen témákat körberöhögik. Ahogy a sötétzöldségeket is, de az valójában a fentiek következménye.
A woke az USA-ból jött. Ahol semmiféle születésszám csökkenés nincs, stabilan nő továbbra is a lakosság...