Igen.. tudom-tudom már legalább 4x belinkelték, de ez valami egészen elképesztő történelmi beszéd.
Isteni kegy, hogy ezekben a kritikus időkben egy ilyen ember vezeti az országot.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi? Az, hogy teleírta a véleményével? Nagy teljesítmény.Touche!
Ám, mint már írtam, több munkahelyem volt, több területen, a hierarchia ugyanaz. Tök 8, hogy kilépsz vagy sem, mindenütt ugyanaz, ez a lényege a rendszernek. DE a lényeg nem is ez volt, hanem az álszent viselkedés.Most erre mit lehet mondani? Törekedni kell a hierarchián feljebb jutni és változtatni a rendszeren. Vagy ki kell lépni belőle.
De nem is ezt mondtam. A kilépés a hierarchiából.Ám, mint már írtam, több munkahelyem volt, több területen, a hierarchia ugyanaz. Tök 8, hogy kilépsz vagy sem, mindenütt ugyanaz, ez a lényege a rendszernek. DE a lényeg nem is ez volt, hanem az álszent viselkedés.
Oké, de hová ki a hierarchiából? Hová feljebb? Szerintem ez utópai.De nem is ezt mondtam. A kilépés a hierarchiából.
Vagy feljebb kell jutni, ahol a Te kezedben a termosztát.
Látod, volt, aki szerint nem utópia és most ő ül a meleg irodában és adja ki ukázban, hogy hány fok lehet a termelő részlegen.Oké, de hová ki a hierarchiából? Hová feljebb? Szerintem ez utópai.
Románia bezzeg jobban teljesít!Hogy mi kell Romániában egy tanítói állás megszerzéséhez? Nos, egy disznó, egy mázsa káposzta és néhány száz euró
Hogy mi kell Romániában egy tanítói állás megszerzéséhez? Nos, egy disznó, egy mázsa káposzta és néhány száz euró
Ha egyszer hatékonyabb, mint a szakmai felkészülés, miért ne alkalmaznák?foter.ro
Igen, van olyan, mondjuk felette is áll valaki, ettől pedig alkesz lettLátod, volt, aki szerint nem utópia és most ő ül a meleg irodában és adja ki ukázban, hogy hány fok lehet a termelő részlegen.
A másikra meg nem akarok saját példát hozni, mert nem a fórumra tartozik.
Tippre emiatt:Bocsánatkérést követel Szaúd-Arábia a Mandinertől - Mandiner
Ügyvédi felszólítás érkezett szerkesztőségünkbe: Szaúd-Arábia nagykövetsége szerint harmincmillió szaúdi állampolgár érzéseit sértettük meg egy építészeti cikkben. Az arab állam képviselői ezért bocsánatkérést követelnek tőlünk.mandiner.hu