Igen.. tudom-tudom már legalább 4x belinkelték, de ez valami egészen elképesztő történelmi beszéd.
Isteni kegy, hogy ezekben a kritikus időkben egy ilyen ember vezeti az országot.

foter.ro

Mi? Az, hogy teleírta a véleményével? Nagy teljesítmény.Touche!
![]()
Ám, mint már írtam, több munkahelyem volt, több területen, a hierarchia ugyanaz. Tök 8, hogy kilépsz vagy sem, mindenütt ugyanaz, ez a lényege a rendszernek. DE a lényeg nem is ez volt, hanem az álszent viselkedés.Most erre mit lehet mondani? Törekedni kell a hierarchián feljebb jutni és változtatni a rendszeren. Vagy ki kell lépni belőle.
De nem is ezt mondtam. A kilépés a hierarchiából.Ám, mint már írtam, több munkahelyem volt, több területen, a hierarchia ugyanaz. Tök 8, hogy kilépsz vagy sem, mindenütt ugyanaz, ez a lényege a rendszernek. DE a lényeg nem is ez volt, hanem az álszent viselkedés.
Oké, de hová ki a hierarchiából? Hová feljebb? Szerintem ez utópai.De nem is ezt mondtam. A kilépés a hierarchiából.
Vagy feljebb kell jutni, ahol a Te kezedben a termosztát.
Látod, volt, aki szerint nem utópia és most ő ül a meleg irodában és adja ki ukázban, hogy hány fok lehet a termelő részlegen.Oké, de hová ki a hierarchiából? Hová feljebb? Szerintem ez utópai.
Románia bezzeg jobban teljesít!Hogy mi kell Romániában egy tanítói állás megszerzéséhez? Nos, egy disznó, egy mázsa káposzta és néhány száz euró
![]()
Hogy mi kell Romániában egy tanítói állás megszerzéséhez? Nos, egy disznó, egy mázsa káposzta és néhány száz euró
Ha egyszer hatékonyabb, mint a szakmai felkészülés, miért ne alkalmaznák?foter.ro

Igen, van olyan, mondjuk felette is áll valaki, ettől pedig alkesz lettLátod, volt, aki szerint nem utópia és most ő ül a meleg irodában és adja ki ukázban, hogy hány fok lehet a termelő részlegen.
A másikra meg nem akarok saját példát hozni, mert nem a fórumra tartozik.

foter.ro

Tippre emiatt:![]()
Bocsánatkérést követel Szaúd-Arábia a MandinertÅl
Ãgyvédi felszólÃtás érkezett szerkesztÅségünkbe: Szaúd-Arábia nagykövetsége szerint harmincmillió szaúdi állampolgár érzéseit sértettük meg egy épÃtészeti cikkben. Az arab állam képviselÅi ezért bocsánatkérést követelnek tÅlünk.mandiner.hu

)

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..