Társadalmi folyamatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 112
11 270
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Igen.. tudom-tudom már legalább 4x belinkelték, de ez valami egészen elképesztő történelmi beszéd.

Isteni kegy, hogy ezekben a kritikus időkben egy ilyen ember vezeti az országot.

PFZ

Well-Known Member
2022. március 23.
2 347
9 691
113
Most erre mit lehet mondani? Törekedni kell a hierarchián feljebb jutni és változtatni a rendszeren. Vagy ki kell lépni belőle.
Ám, mint már írtam, több munkahelyem volt, több területen, a hierarchia ugyanaz. Tök 8, hogy kilépsz vagy sem, mindenütt ugyanaz, ez a lényege a rendszernek. DE a lényeg nem is ez volt, hanem az álszent viselkedés.

• Tetszik
Reactions: Pogány

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 358
34 097
113
Ám, mint már írtam, több munkahelyem volt, több területen, a hierarchia ugyanaz. Tök 8, hogy kilépsz vagy sem, mindenütt ugyanaz, ez a lényege a rendszernek. DE a lényeg nem is ez volt, hanem az álszent viselkedés.
De nem is ezt mondtam. A kilépés a hierarchiából.
Vagy feljebb kell jutni, ahol a Te kezedben a termosztát.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
  • Tetszik
Reactions: fip7 and Kim Philby

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 112
11 270
113
Ajánlom a topik figyelmébe.
Jól összefoglalja, hogy mi is ez az egész és miért történik.. (aki képben van, annak persze sok újat nem mond)
Angol nyelvtudás szükséges legalább alap szinten.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Tippre emiatt:
"Aztán a következő évben jött Dzsamal Kasogi újságíró megöletése az ankarai nagykövetségen, amelynek szálai elvezettek a trónörökös környezetéhez. A szaúdi herceg évekre pária lett a nemzetközi életben, ember nem gondolta volna akkor, hogy majd elfelejtik neki ezt a “túlkapást” is, de van az pénz, amely elhomályosítja a tiszta emlékezetet. Nem kell azon csodálkozni, hogy a közelmúltban Rijádban fogadta Joe Biden amerikai elnököt, és az Élysée-palotában, Párizsban is járt. Most idejét látta, hogy ismét előálljon nagyívű terveivel. Ráadásul jól sikerült kiválasztani az egész projekt vezetőjét, Klaus Kleinfeldet, aki a világ meghatározó elitjét tömörítő Bilderberg csoport tagja, és jó kapcsolatokat ápol vezető politikusokkal."

hendrick

Well-Known Member
2018. június 30.
2 802
4 969
113
XXI. század, "overengineered" jeligére:
Azoknak, akik szerint a Lynx német toronyán a spike launcher "overengineered":

Pont ma jutott eszembe ez a topicbeli megjegyzés amikor azon merengtem, hogy valaha milyen nehéz lehetett a gyufához a megfelelő tisztaságú és minőségű vegyi anyagokat előállítani, ma pedig már mindenki "orosz" gázzal tölti az öngyújtóját, de már nem sokáig, itt a plazma gyújtó :)
(bocsi nekem új volt :D)

Most akkor az egy fogpiszkálót aminek az egyik vége egy anyagba van mártva és "faék" egyszerűségű, azt lecseréljük egy akkuval, elektronikával ellátott mini-plazmavágóra... de nem kell hozzá fa meg gáz... ma voltam praktikerben... egy barab lécet láttam 5E forintért...

• Szomorú
  • Dühítő
Reactions: Kim Philby and enzo

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 814
37 544
113

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
12 947
37 307
113

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 750
17 636
113
Napi Agyfasz!

Olaj elleni aktivisták leöntötték Van Gogh napraforgós festményét paradicsom levessel...
Fking-activists-just-ruined-a-Vincent-Van-Goghs-painting-by-throwing-canned-soup-at-it-Throw-them-in.jpg

If-twitter-was-a-person.jpg