[..]
Szeretném tisztázni, hogy a homoszexuálisokkal és a mai "melegjogi" mozgalommal szembeni kritikám általános jellegű. Nem úgy értem, hogy kivétel nélkül minden egyes meleg férfira vonatkozzanak. Nyilvánvalóan vannak árnyalatok, különböző árnyalatok és különbségek a homoszexuálisok között. Nem egy teljesen monolitikus csoportról van szó, mint ahogy azt egyesek gondolhatják. Mégis van közöttük elég hasonlóság és következetesség, így jogos a józan értékelés és kritika. Ebben a cikkben csak azt írtam le, amit sokéves megfigyelés után láttam, tapasztaltam és levontam.
[..]
Ennek eredményeként néhány hollywoodi híresség és az iparágban dolgozó ember között nőttem fel. Közülük aránytalanul sokan homoszexuálisok voltak. A velük való találkozásom miatt már korán kialakult bennem egy vélemény a melegekről, ami nem volt pozitív. Bár nem igazán volt keretem, amiben értelmet adhatott volna mindennek, fokozatosan felfedeztem, hogy milyen furcsa, deviáns és mélyen zavartnak tűntek sokan közülük.
[..]
Az egyik hely, az Arthur J's, csak egy háztömbnyire volt, és néha rendeltünk tőlük ételt. Bár akkor még nem tudtam róla, az Arthur J's a Gay L.A. című lapban megjelent írás szerint "egy fenomenálisan népszerű egész éjszakás törzshely volt, ahová a melegek a bárok bezárása után özönlöttek. Az Arthur J's-t a meleg férfiak úgy gondolták, hogy egy nagyszerű hely a pasizásra. Aristide Laurent, aki törzsvendég volt az 1960-as években, úgy emlékszik, hogy az Arthur J's férfi mosdójában annyira elburjánzott a szexuális kicsapongás, hogy a pincérnőket arra utasították, hogy óránként dobjanak egy pohár ammóniát a padlóra, hogy a gőzök megakadályozzák, hogy bárki a szükségesnél több időt töltsön a vécézéssel" ("Queer Maps").
[..]
A "Hét Tenger" egy vad hely volt. Tinédzserek, fiatal felnőttek látogatták, és mindig rengeteg lepukkant alak lógott ott. Néhányan, akik a helyet vezették, melegek voltak, és gondoskodtak arról, hogy meleg barátaikat is magukkal hozzák. Egy negyvenes évei közepén járónak tűnő férfi mindig oda érkezett hétvégenként a Porschéjával. Gyakran elkísérte egy nagyon fiatal férfi, akiről azt hittem, hogy 15 vagy 16 éves lehetett. Később rájöttem, hogy ugyanez a tinédzser fiú brutálisan meggyilkolta a "sugardaddyjét", miközben az aludt, amikor megtudta, hogy egy másik fiúval találkozgat.
[..]
Évekkel később, amikor a rendőrakadémiára jártam, egy seriff gyilkossági nyomozó beszélt az osztály előtt.
[..]
A sok fontos dolog közül, amit megosztott velünk, elmondta, hogy a meleg férfiak által a szeretőik ellen elkövetett gyilkosságok szinte mindig könnyen felderíthetők, mert az elkövető által elkövetett gyilkosságok intenzitása és brutalitása miatt. Mindez nagyon személyes volt. A mértéktelen féltékenység és düh mindig jelentős szerepet játszott. Ennek oka, hogy a homoszexuálisok köztudottan rendkívül promiszkuzívak, sokkal inkább, mint az átlagos heteroszexuális férfi. A "partnereikhez" való szexuális hűség ritkaság a meleg férfiak körében, és amikor az amúgy is instabil szövetségüket hűtlenséggel sértik meg, az gyakran szörnyű csonkításokhoz és halálhoz vezet.
[..]
Mégis, a meleg férfiak körében a szexuális tevékenységek, amelyekben rendszeresen részt vesznek, messze túlmutatnak mindazon, amit "normálisnak" lehet tekinteni. Az anális szexen kívül [..] egy sor furcsa szexuális gyakorlat. A csoportos orgiák is nagyon gyakoriak közöttük. A meleg férfiakról köztudott, hogy bárhol szexelnek, és a más férfiakkal való névtelen szexuális együttléteket sokan közülük előnyben részesítik.
[..]
A fertőzések azért is hajlamosak gyorsabban terjedni közöttük, mert gyorsabban váltogatják partnereiket.
[..]
Ezek az emberek általában sem fizikailag, sem mentálisan nem egészségesek, ha az életmódjukat nézzük. Egyes felmérések kimutatták, hogy a depresszió, az öngyilkossági gondolatok, a különböző fóbiák, a kényszerbetegségek, valamint a drog- és alkoholfogyasztás aránya jelentősen magasabb a homoszexuálisok körében, mint a heteroszexuálisoknál.
[..]
Ennek nagy részét természetesen az "intoleráns" társadalomra fogják, amely nem hajlandó elfogadni a homoszexuálisokat olyannak, amilyenek. Ezt egy percig sem hiszem el. Nagyon is hajlok arra, hogy ez magából a homoszexualitás természetellenességéből fakad. [..]
[..]
Ráadásul a végbélnyílás nem a szexre való. Arra való, hogy kivonja a hulladékot, és tele van baktériumokkal és baktériumokkal. A meleg férfiakat megfertőző nemi betegségek jó része egyenes következménye annak, hogy ott játszanak, ahol nem kellene. [..]
Mindez annyira nyilvánvalóan téves, mégis a társadalmat folyamatosan azzal az üzenettel bombázzák, hogy a homoszexualitás mennyire teljesen normális és elfogadható. Ahogy a transzneműek hazugságai, amelyekkel a média naponta propagál minket, úgy a homoszexualitást és a melegházasságot népszerűsítő propaganda sem más, mint szépen csomagolt hazugság.
A homoszexuálisok körében gyakori a pederasztia
Mivel a homoszexuálisok nem tudnak szaporodni, kénytelenek toborozni. A "pederasztia" (férfiak és fiúk közötti szexuális kapcsolat) történelmileg gyakori volt közöttük, és ez a gyakorlat könnyen nyomon követhető az ókori görög és római kultúrákban és azon túl is. Bár mindig is voltak homoszexuálisok minden társadalomban és kultúrában, ez nem mindig volt elfogadott vagy tolerált. Az a benyomásom, hogy a homoszexualitás inkább a hanyatlóban lévő társadalmakban terjedt el. Senkit sem lephet meg, hogy amióta a szexuális forradalom az 1960-as években elkezdődött - a melegjogokkal és a mai transznemű mozgalmakkal párosulva -, az USA lefelé ívelő spirálban van.
Az 1960-as évek elején egy sor rövidfilmet készítettek, hogy felvilágosítsák a nyilvánosságot a homoszexuálisok ragadozó természetéről, akik szexuálisan magányos és apátlan fiúkat céloztak meg. Ezeket a filmeket nem a melegek iránti valamiféle személyes gyűlölet miatt mutatták be, hanem azért, mert a homoszexuális prédikálás annyira elterjedt volt az olyan nagyvárosokban, mint San Francisco (ahol a gyerekeknek szánt játszótereken gyakran vannak olyan táblák, amelyek tiltják az egyedülálló férfiakat). Az emberek ma gúnyolódnak az ilyen filmeken, de ez csak azért van, mert a média és a melegeket támogató csoportok annyira propagandizálták őket, hogy elhitették velük, hogy a homoszexuális "beavatás" hamis és igazságtalan vád.