Ezt nem hiszi el! Igazolást kell hordaniuk a francia papoknak arról, szexuális bántalmazók-e | Mandiner
Különféle színek jelzik majd az illető pap státusát. Mutatjuk, mindez mit jelent.
mandiner.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A woke-csürhe ideológiája nagyrészt abszurd, életképtelen, szóra sem érdemes, értelmetlen baromság, amit esélyesen még azok sem értenek, akik egyébként elszántan hirdetnek.Zeig woke légióitól szerintem nem kell tartani. Mivel csupa gyenge,identitás zavaros, ideggyenge szaréletűből áll,ezért kétlem, hogy a DS bármire is menne ezzel a szarminőségű, szivárványos "ember"masszával....bárkit is behódolásra tudna késztetni az aberráltak és ostobák serege.
De itt jön a csavar... az értelmetlenség.... Ezek a beteg ideológiák nem csak a nyugati-világ szövezét bomlasztják,ha magát az Usáét is...
Lmbtq,woke,gender...ezek éppen,hogy a "nemzet"állam usa szuperhatalmi erejét ássák alá,erodálják,gyengítik. A deep state a saját gazdatestét is szétrohasztja ezzel...hiszen,ha megakarom hódítani a világot, akkor férfiakat és nőket kell nevelnem a gyerekekből, szívós, kemény,a jéghátán is megélő embereket, nem buzikat meg kurvákat, olyan lényeket,akik ellenkező neműnek meg delfinnek,zsiráfnak érzik magukat...szóval a hódításhoz nem gyengékre, hanem erősekre van szükség. Márpedig most a nyugat uralkodó korszelleme gyenge minőségű embereket gyárt. Ezért húz el mellettünk a világ.
HAHAHAHANem kell évekig élned egy adott országban ahhoz, hogy ismereteket szerezz és többé-kevésbé releváns véleményt alkothass róla.
Quod erat demonstrandum - halvany lovesed nincs errol az orszagrol.Úgy gondolom, hogy az amerikai társadalom morális állapota meglehetősen gyenge. Gyengébb, mint számos más ország népének morális állapota és gyengébb, mint magának az USA-nak a morális állapota volt 30 éve, vagy 100 éve.
BLM-mozgalom, LMBTQ-lobbi, Eppstein-botrány, szobordöntögetés, woke-őrület, cancel culture, iskolai mészárlások, választási csalások, elbutuló, fogyasztói társadalom (vagy hamár politika, akkor a multicégek nyomulása, a megfigyelési-botrányok, a világ csendőre szerep és az, ahogyan előbb a kurdokat, majd Afganisztánt ejtette Washington) - effélék nyomán gondolom, hogy a jelenkori USA nem a morál fellegvára, inkább pöcegödre.
Na nem mintha a Nyugat többi tényezője vagy akár mi, itt ká-európában sokkal magasabb lovon ülnénk...
Amúgy mennyit is éltél Romániában, vagy Kínában, hogy azon országokról helyre tehessük a véleményed, amikről nagyon sarkos véleményed van?HAHAHAHA
Quod erat demonstrandum - halvany lovesed nincs errol az orszagrol.
Romanoknal voltam sokat, igaz, mar regebben, de a lelkulet ugyanaz, no meg el ott boven kozvetlen baratom.Amúgy mennyit is éltél Romániában, vagy Kínában, hogy azon országokról helyre tehessük a véleményed, amikről nagyon sarkos véleményed van?
Tehát TE csodálatosan képes vagy megítélni őket hosszabb ot élés nélkül (nem pár látogatás, voltam ott sokat), míg más nem képes erre. Ok, csak erre voltam kíváncsi, köszi, hogy megerősített a diagnózist. Mondhatni... Q.E.D.Romanoknal voltam sokat, igaz, mar regebben, de a lelkulet ugyanaz, no meg el ott boven kozvetlen baratom.
Kina meg kommunista. A kommunistak meg alapvetoen mind elmebetegek es immoralis osztonlenyek.
Kina meg kommunista. A kommunistak meg alapvetoen mind elmebetegek es immoralis osztonlenyek.
Jól értem, egy fickó új rekordot állított be és ezzel megdöntötte egy másik fickó rekordját, majd erre a feministák kikezdtek az új csúcstartóval? WOW
Jól értem, egy fickó új rekordot állított be és ezzel megdöntötte egy másik fickó rekordját, majd erre a feministák kikezdtek az új csúcstartóval? WOW