A kritikám ugyan az a jelenlegi vezetés felé mint a te esetedben. A kapott felhatalmazás és idő pocséklása, és részsikerek elérése valós átfogó vízió nélkül, ráadásul mindezt annak az elve mentén hogy aki nincs velük az ellenük van, pedig ez a fórum mutatja hogy nem mindenki nemzet ellenes aki kritikát fogalmaz meg.... sőt... mégis bedarálják aki nem áll be a sorba de még a sajátjaikat is megeszik ha nem egyszerre lépnek.
Mondom ezt úgy hogy ha ma lenne a választás rájuk tenném megint az X et, bár ez nem számít a világnézetemben... ha az ember valódi változást akar akkor jobb ha magának csinál pártot
Én sem véletlenül vagyok lassan egy éve kevésbé/hullámzóan aktív ITT: építek, másutt, másképp, mást, "új-konzervatívat", nyomokban-sem DK-t tartalmazva!!! ... ez utóbbit nagyon remélem, mert ha nem:
Az Én válaszom a FIDESZ-es "Nincs nálunk jobb!"-ra/"Mi vagyunk a kisebbik rossz!"ra ez alapján(... kölcsönözve @ogretankHU -tól! Köszzz!
..., hogy NEM, nem várok, hanem segítek/létrehozok Nálatok(FIDESZ) jobbat!!! Sajnos nem nehéz!!!
...és nem szorulok rá a FIDESZ által életben tartott (ál-)ellenzéki (DK/stb...) társadalmi hulladékra sem!
.