Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tegnap randiztam életem legokosabb csajával. Kár volt. Mensa hungarica. Nem volt a helyzet magaslatán.
Nem volt a helyzet magaslatán.
Szerintem azt,amire gondolsz.Ez mit jelent?
Egyszer találkoztam egy mensás csajjal, nem is akárkivel, mensa elnök is volt. (Nem randi volt, szakmai témában.)
Annyit nem beszéltünk, hogy véleményt mondjak, de a főnököm ismerte jobban, szerinte nagyon okos és elképesztő humorérzéke van.
Jó egy specifikus iq teszt kitöltésében.Mi az,hogy mensás?
Addig a magaslatig nem jutottunk el. Amiért egyébiránt, nem baj.Ez mit jelent?
Tudod valaki szemnek nevezi a cerkát és ha meglát egy jó csajt akkor azt mondja szemrevaló, na DTeo magaslatnak nevezi a ceruzát ezek szerint.Ez mit jelent?
Érdekelnének a részletek.Tegnap randiztam életem legokosabb csajával. Kár volt. Mensa hungarica. Nem volt a helyzet magaslatán.
Csak 1 mondat a cikkből:Mi vagyunk az intő példa, miért nem szabad engedélyezni az eutanáziát – drámai figyelmeztetés érkezett Kanadából - Mandiner
Egy kanadai aktivista figyelmeztetést küldött a magyaroknak: az eutanázia engedélyezése beláthatatlan következményekkel járna. Leírása szerint a drámai adatok magukért beszélnek.mandiner.hu
Mintha az édesanyját hallaná szegényÉrdekelnének a részletek.
- kb. milyen korosztály?
- hogy nézett ki?
- miről beszéltetek?
- lesz 2. randi?
Az átlagos halállozási ráta mennyivel nőtt a legalizálás előttihez képest? Mert ha alig, akkor szerintem ez a 4,1% alapból is öngyilkos lett volna így vagy úgy.Csak 1 mondat a cikkből:
A cikk bemutatja, hogy mi történt, miután Kanada 2016-ban legalizálta a gyakorlatot. Hét év alatt a legális öngyilkosságok száma annyira megnőtt, hogy ma már az összes haláleset 4,1 %-át teszik ki, és ez lett az ötödik leggyakoribb halálok az országban.
Magyarosan vérez?Mensa hungarica
Nem otthon kajál, hanem a suliban....Mi az,hogy mensás?
Sőt, a 4,1% egyébként is meghalt volna rövid időn belül, ami ugyanúgy hat a halálozási rátára, max. 1-2 hónap csúszással.Az átlagos halállozási ráta mennyivel nőtt a legalizálás előttihez képest? Mert ha alig, akkor szerintem ez a 4,1% alapból is öngyilkos lett volna így vagy úgy.