Társadalmi folyamatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 966
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Végre egybe fűzve... Megjelent Otto Degen története (amúgy valós alapokon nyugszik)--- (persze imádom, és mindenek felett áll) ezért gondoltam berakom ide...amúgy lesz még része, nincs befejezve...de GYEREKEK...ez annyira de annyira JÓÓÓÓ :) Jóvan bocs az elcsöppenésért nackó vagyok, de nem mű, mint az ukrik :D @reich_und_roll barátomnak már ajánlottam, de ismeri...csak nem szereti, mert azt írta ma reggel, hogy liberális lett és BLM aktivista....hát ennyi :(
Csodálatos zene, csodálatos film....élmény a megnézése... @aquarell miért ez a szomorú fej? Jah hogy a Német Hadseregről szól??? Ne felejtsd, ez nem az műnackó hadsereg...igaz? @reich_und_roll ?

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 709
26 200
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Végre egybe fűzve... Megjelent Otto Degen története (amúgy valós alapokon nyugszik)--- (persze imádom, és mindenek felett áll) ezért gondoltam berakom ide...amúgy lesz még része, nincs befejezve...de GYEREKEK...ez annyira de annyira JÓÓÓÓ :) Jóvan bocs az elcsöppenésért nackó vagyok, de nem mű, mint az ukrik :D @reich_und_roll barátomnak már ajánlottam, de ismeri...csak nem szereti, mert azt írta ma reggel, hogy liberális lett és BLM aktivista....hát ennyi :(

Igen jó ez a sorozat, amit végre egyben fűztek. Kedvelem. Nincs túlmisztifikált hősiesség, minimális a sablonos baromság… és ha azt nézem milyen kis béna rövid filmekkel kezdték a srácok hobbiból, akkor nagyon nagyot fejlődtek és egy rendesen nézhető filmet csináltak majdnem csak házi projektként.

Jaaah, ismertem már amikor ajánlottad és… igen bármennyire is harcoltam ellene, de megszédített a szivárványos zászló, a lehetőség, hogy lehetek nő, rénszarvas, plüssmackó vagy bármi más ezért megragadtam a felém nyújtott meleg mancsot és ma már együtt menetelek bőrsapkában és Freddy Mercury bajusszal!

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 966
113
Igen jó ez a sorozat, amit végre egyben fűztek. Kedvelem. Nincs túlmisztifikált hősiesség, minimális a sablonos baromság… és ha azt nézem milyen kis béna rövid filmekkel kezdték a srácok hobbiból, akkor nagyon nagyot fejlődtek és egy rendesen nézhető filmet csináltak majdnem csak házi projektként.

Jaaah, ismertem már amikor ajánlottad és… igen bármennyire is harcoltam ellene, de megszédített a szivárványos zászló, a lehetőség, hogy lehetek nő, rénszarvas, plüssmackó vagy bármi más ezért megragadtam a felém nyújtott meleg mancsot és ma már együtt menetelek bőrsapkában és Freddy Mercury bajusszal!
Imádlak Te állat...ja nem ide...mi????? :D

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 009
62 241
113
Kérlek ne legyél. Változásomnak esszenciális lényege pont a fejlődés, ami nélkül értéktelen és könnyű tollpiheként csak sodródnék a szélben.
Most, hogy mondod.... :rolleyes:
Istenem, egyik fórumtársunk acélos tekintete, nemes, patriciusi profilja igenis megdobbantja fáradt szivemet.
Érces hangjáról nem is merek beszélni.
:) :)

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 024
33 588
113

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 784
37 454
113
Már a cím óriási csúsztatás, nem Magyarországon a legdurvább a helyzet, elég azokat a híreket megnézned, amiket Ausztriáról betettem mostanság. Konkrétan öngyilkosságba kergették a volt főügyészt, ahogy kicsinálták Strachét, Strachén keresztül Kurzot...
Vagy Trump. Vagy a heti kétszer meghaló Putyin.
Orbánról nem is beszélek, de Gyurcsány is durvábbat kapott, mint Vona (mondjuk Gy. megérdemelten).

De nem ez a lényeg, hanem az, h ha Vona kormányképes erőnek akar látszani, mi a francnak megy be egy ilyen vitába, ahol 2 másik ember védi meg, mert ő nem tudja megvédeni magát felnőtt férfi létére.

Orbán meg már emberemlékezet óta nem vállal nem alákérdezős interjút, de tévévitát sem 2006 óta. A sajtótájékoztatókon és a parlamenti napirend előttiekben kell csak kritikára reagálnia.

T

Törölt tag

Guest
Orbán meg már emberemlékezet óta nem vállal nem alákérdezős interjút, de tévévitát sem 2006 óta. A sajtótájékoztatókon és a parlamenti napirend előttiekben kell csak kritikára reagálnia.

Igaza van, úgyis provokálnának, megvágnák, utólag belemagyaráznának mindent amit akarnak, ismerjük a fos technikáit.

Így is zaklatják eleget, legalja amikor már templomba se mehet nyugodtan a családjával, mert valami gyökér magát firkásznak képzelő ott is betámad.

Ettől függetlenül egy gyökér f*sz, csak sajnos nincs jobb.