Na ez feldobta a napomat. Vagyis inkább rádöbbentett hogy pályát tévesztettem. Ez a csaj a fingját árulja bameg. A fingját! Van aki megveszi? Komoly problémák vannak a társadalmunkkal
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak irigykedsz. Ezt a kommentet befejezhetted volna úgy is, hogy "...vannak a társadalmunkkal, de öröm az ürömben, hogy megnyitottam az új webshopom! Az első, "Légiós Sóhaj" nevű üvegemre most 10% kedvezmény jár a készlet erejéig!"Na ez feldobta a napomat. Vagyis inkább rádöbbentett hogy pályát tévesztettem. Ez a csaj a fingját árulja bameg. A fingját! Van aki megveszi? Komoly problémák vannak a társadalmunkkal
Havi 2000 euroert én szívesen telenyomnék néhány üvegcsét Mondjuk nem tudom hogy milyen módon tölti ez a leányzó. Elég fura ánuszrózsája lehet Szerintem igazából ö feldugja magának hogy biztosan jól illeszkedjen, egy csepp se illanjon el.Csak irigykedsz. Ezt a kommentet befejezhetted volna úgy is, hogy "...vannak a társadalmunkkal, de öröm az ürömben, hogy megnyitottam az új webshopom! Az első, "Légiós Sóhaj" nevű üvegemre most 10% kedvezmény jár a készlet erejéig!"
Bemutatjuk: Szabadon tombolhatnak a pedofilok a Facebookon
Egyik olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy a Facebook nevezetű közösségi médiafelületen több majd’ egy éve működő pedofilcsoport van jelen. Tegnap kapta meg szerkesztőségünk a linkeket, és ...www.vadhajtasok.hu
Divatosan: Chief Saria Officer.Sariaügyi főtisztviselő.
Divatosan: Chief Saria Officer.
Mindig tudtam, hogy a valòsâg túlmulja a képzeletet…Ez egy létező beosztás bankoknál a UAE-ben.
Na ez feldobta a napomat. Vagyis inkább rádöbbentett hogy pályát tévesztettem. Ez a csaj a fingját árulja bameg. A fingját! Van aki megveszi? Komoly problémák vannak a társadalmunkkal
Azóta szintet lépett:Na ez feldobta a napomat. Vagyis inkább rádöbbentett hogy pályát tévesztettem. Ez a csaj a fingját árulja bameg. A fingját! Van aki megveszi? Komoly problémák vannak a társadalmunkkal
És lehet, hogy nem csinál hülyeséget. az NFT a jövő egyik pénzügyi húzása, iszonyat pénzeket lehet vele kaszálni. Amúgy aki mozog crypto valuták körében annak ajánlom a magic-et. Baromi nagyot fog szólni idén.Azóta szintet lépett:
Eddig az üvegcsékbe zárt fingját árulta, most már fingós NFT-ket csinál - nagyon sok pénzért
A TikTok és TV-s celeb eddig az üvegbe zárt fingjával szedte meg magát, most pedig az NFT-be száll be egy kifejezetten bizarr és perverz ötlettel.leet.hu
Istenem, ennyi pénzért újragondolnám a táplálkozási szokásaimat és éjjel nappal csak finganékAzóta szintet lépett:
Eddig az üvegcsékbe zárt fingját árulta, most már fingós NFT-ket csinál - nagyon sok pénzért
A TikTok és TV-s celeb eddig az üvegbe zárt fingjával szedte meg magát, most pedig az NFT-be száll be egy kifejezetten bizarr és perverz ötlettel.leet.hu
Miért fog nagyot szólni, mi predesztinálja a sikerre szerinted? Személyesen érintett vagy benne? (ami nem gáz szerintem, csak akkor indokold meg mi a vízió vele, miért lesz ez jobb, miért fogja a piac szeretni)És lehet, hogy nem csinál hülyeséget. az NFT a jövő egyik pénzügyi húzása, iszonyat pénzeket lehet vele kaszálni. Amúgy aki mozog crypto valuták körében annak ajánlom a magic-et. Baromi nagyot fog szólni idén.
Mert egy rakás online játék fog idén kijönni aminél a magic lesz az egyetlen fizetőeszköz. Csak érdemes megnézni, hogy a magic által kidobott ingyen NFT-k - ok a fee-t ki kellett fizetni, de az kb 40 euró volt - mennyit érnek most és mennyit értek akkor amikor kiadták. Nagyon durván lehetett velük kaszálni.Miért fog nagyot szólni, mi predesztinálja a sikerre szerinted? Személyesen érintett vagy benne? (ami nem gáz szerintem, csak akkor indokold meg mi a vízió vele, miért lesz ez jobb, miért fogja a piac szeretni)