Társadalmi folyamatok

Nem tudom mennyire igaz, de ha igaz akkor nagyon vicces hogy egyes nemzetek úgy hiszik magukat felsőbbrendűnek, hogy gyakorlatilag semmilyen történelmük sem volt, vagy csak a szerencsés véletlenek miatt lett saját országuk:

2e8fad9987a4e690caac8915594056a4.jpg

Mondjuk a franciát nem értem hogy jött ki :rolleyes:
Összekeverték a románnal. ;) :D
Más, fontosabb...

• Tetszik
Reactions: megazez

• Tetszik
Reactions: megazez
Nini, Melcsi és Billy ante portas... Azaz Next to Gates.

Tudjuk, hogy "sorosbá" csak jót akar...
"Mi tuggyuk, mi tuggyuk, mi tuggyuk! "
/Gollam/
Semmi összefüggés nincs, alusipkás itt mindenki, aki azt hiszi.

Herr Schwab biztos most jól alszik.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: fip7 and Pogány
Az a bizonyos csokifagyi, pisztácia meg nem is volt...

Mindenkinek teli a hótaposója az ukri kulturterrorral. Sikk lesz az orosz.

Nem tudom mennyire igaz, de ha igaz akkor nagyon vicces hogy egyes nemzetek úgy hiszik magukat felsőbbrendűnek, hogy gyakorlatilag semmilyen történelmük sem volt, vagy csak a szerencsés véletlenek miatt lett saját országuk:

2e8fad9987a4e690caac8915594056a4.jpg

Mondjuk a franciát nem értem hogy jött ki :rolleyes:
Ezt valaki hasraütésre beirkálta, találkoztam pár francúz átlagemberrel, volt francia főnököm is, mind azt gondolta, hogy a napkirály idejében élnek...

Az ilyet tiltani kellene. Ha van is olyan ember, aki ezt tényleg önként bevállalja, az is ellehetetleníti a többi földlakó életét. Ugyanis a munkaadó ilyenkor kirúg két normális embert. Később az öngyilkosság ilyen fajtája elvárás lesz. Mint Jappánban.

Az ilyet tiltani kellene. Ha van is olyan ember, aki ezt tényleg önként bevállalja, az is ellehetetleníti a többi földlakó életét. Ugyanis a munkaadó ilyenkor kirúg két normális embert. Később az öngyilkosság ilyen fajtája elvárás lesz. Mint Jappánban.
Ezt hívják "szabadversenyes kapitalizmusnak"
Ez az amiért a magyar munkavállalók jó részének nem kell aggódnia, amiatt, hogy kirúgják.
A rabszolgákat ugyanis eladni szokták.

Ez az amiért a magyar munkavállalók jó részének nem kell aggódnia, amiatt, hogy kirúgják.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az ilyen jól idomított"együttműködő rabszolgatelepeketvegyesvállaltokat alapítják/adják-veszik/Távol-Keletre telepítik/majd vissza a "Lajtán-túliak", multi-s "igaz-barátaink"...

...tudod', a 49%-os és alatti, magyar-tulajdonossal, milliárdos állami apporttal, az ismerős a "siker-történet" ? :oops:

.

• Tetszik
Reactions: fip7 and gacsat
Az ilyen jól idomított"együttműködő rabszolgatelepeketvegyesvállaltokat alapítják adják-veszik/Távol-Keletre telepítik/majd vissza a "Lajtán-túliak", multi-s "igaz-barátaink"...

...tudod', a 49%-os és alatti, magyar-tulajdonossal, milliárdos állami apporttal, az ismerős a "siker-történet" ? :oops:

.
Miközben az EU legcsóróbb országa maradtunk. Az infláció 22%os. A szegényebbeknek inkább 100. A nők szülési aránya 1,5%. A rezsócsökkentés döglődik. A benzin 600Ft.
Az Orbán-rendszer kifutott.

Miközben az EU legcsóróbb országa maradtunk. Az infláció 22%os. A szegényebbeknek inkább 100. A nők szülési aránya 1,5%. A rezsócsökkentés döglődik. A benzin 600Ft.
Az Orbán-rendszer kifutott.

Hát IGEN: ez a naív(politikai-balek) szemlélet, a "majd-a-multinackós-barátaink meghálálják-a-rabszolgaszintű-magyar-béreket" ismét/sokadszor nem jött be, mert nekik mindig van "Vis major", ami nekünk majd, azaz soha ...

Kezdek Viktor-Vezérben csalódni "kicsit"...

.

A nála Jobbak politikai kivégzése, a jól együttműködő --szinfalak mögötti-- csapat-taggal ! :(

.

.