8 àltalànos.
Szerintem egy egyszerű alkalmassági, akár egy rendőrségihez hasonló elég. (közterületen viseléshez)
Nem kell ezt túlcifrázni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
8 àltalànos.
A múlt idő jogos.Érdekes.Mégis a rothadó kapitalizmusban éltek jobban az emberek,mint a létező szocializmusban.....
Ez a zárt térben sapkaviselés engem is dühít, asztalnál meg pláne.Kib@#€% osztrák és német ejtőernyős "gyerekek" képesek és sapkában (téli és baseb.) állnak neki ebédelni (és reggelizni) bakker! Szolnokon,tiszti étkezdében!
Fasza nemzeti melegítő,tök jól néznek ki,erre néhány kretén elrontja az összképet... mintha közéjük keveredett volna nehány igénytelen deszkás...
És ezek néznek le minket...:/
Ez a zárt térben sapkaviselés engem is dühít, asztalnál meg pláne.
Ha köszönésnél sapkában+napszemüvegben még el is fordítja a fejét, jól megrántom a kezét. Nem értik...
A tisztelet azt jelenti, hogy észreveszem a másikat!A jelentős részben hasonló kulturális háttér alapján a testbeszéd jelentése: az udvarias látszat mögött le vagytok sz@rva!
.
Én már azt várom nagyon ,hogy a német katolikus egyházat átkozza ki a pápa...velejéig rothadt, heretic retek élén a marx nevűvel.
“Visszatérve a nőnaphoz, egyszer talán úgy 16-17 évesen, Lilla nevű szerelmemmel sétáltam a körúton, ő mondta, hogy nőnap van, vigyek virágot a mamámnak. Vettem is egy csokor hóvirágot (akkor még lehetett árulni), aztán a kabátomat valamikor októberben vettem fel újra. Az a nyomorult (kurva) hóvirág még mindig ott rohadt a zsebemben.”
Nem gondoltam volna, hogy Havas “”tanár úr”” ekkora egy tróger:
Havas Henrik: Kurvára nem érdekel a nőnap!
„Számomra egyetlen ünnep létezik, a szenteste, annak megvan a maga hangulata” – írja legújabb posztjában az extévés.„A helyzet az, hogy engem semennyire (kurvára nem) érdekelnek az állami ünnepek...www.vadhajtasok.hu
Mert nem akar 3. Rendű állampolgár lenni?egy tróger:
Nem saját jogán az, számos példáját adta. Már ott, hogy kinevezte magát "tanár úrnak".Mert nem akar 3. Rendű állampolgár lenni?
Miért, mi a gond azzal, ha valaki nem ünnepli a nőnapot?Nem gondoltam volna, hogy Havas “”tanár úr”” ekkora egy tróger:
Havas Henrik: Kurvára nem érdekel a nőnap!
„Számomra egyetlen ünnep létezik, a szenteste, annak megvan a maga hangulata” – írja legújabb posztjában az extévés.„A helyzet az, hogy engem semennyire (kurvára nem) érdekelnek az állami ünnepek...www.vadhajtasok.hu
Ha valaki vesz az anyjának virágot cseszegetések árán, de szarik odaadni, és erre még utólag büszke is, az szerintem szánalmas embernek és férfinak egyaránt.Miért, mi a gond azzal, ha valaki nem ünnepli a nőnapot?
Nem tudom, én sem szoktam a nőnapot tartani, egy baromság az egész; az ember az anyjának meg anyák napjára vegyen virágot ha akar. Ha meg nem tartotta és "kényszerből" vett és el is felejtette -hát pont nem érdekel annyira, hogy minősítsem azért mert Havas Henriknek hívják.Ha valaki vesz az anyjának virágot cseszegetések árán, de szarik odaadni, és erre még utólag büszke is, az szerintem egy szánalmas embernek és férfinak egyaránt.
Szerintem is baromság.Nem tudom, én sem szoktam a nőnapot tartani, egy baromság az egész; az ember az anyjának meg anyák napjára vegyen virágot ha akar. Ha meg nem tartotta és "kényszerből" vett és el is felejtette -hát pont nem érdekel annyira, hogy minősítsem azért mert Havas Henriknek hívják.
Én Luxemburg Rózát és Zetkin Klárát ünneplem ez alkalommal, akinek a nőiességhez érintőlegesen volt csak köze.Miért, mi a gond azzal, ha valaki nem ünnepli a nőnapot?