T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Javaslom, hogy ne öröklődhessenek a külföldi magántulajdonú földek/házak/lakások. Ha magyar szavazati joggal rendelkeznek tömegével, beszavazzák ide is azt az őrületet, ami elől ide menekültek.Ezrével költöznek Magyarországra a németek – és ez már a német közmédiának is szemet szúrt - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Javaslom, hogy ne öröklődhessenek a külföldi magántulajdonú földek/házak/lakások. Ha magyar szavazati joggal rendelkeznek tömegével, beszavazzák ide is azt az őrületet, ami elől ide menekültek.
Nem kell pánikolni....Javaslom, hogy ne öröklődhessenek a külföldi magántulajdonú földek/házak/lakások. Ha magyar szavazati joggal rendelkeznek tömegével, beszavazzák ide is azt az őrületet, ami elől ide menekültek.
Ez van, amikor egy országra nem 1, hanem 2 atombombát is ledobnak.Mandiner
mandiner.hu
nem értem mi bajod ezzel, amikor oldalakon át csápolsz az uniónak és a nyugati értékeknekAmióta Lölö a TV2 költségvetését az RTL-el partiban hozta, fordult a kocka. Szinte minden szegmensben megtörte az RTL piacvezető szerepét és a legnézettebb tévé a TV2 lett. A Tényektől a szórakoztató műsorokig.
A Rádió Televísion Luxemburg nem érti, mi történik. A német központ görcsöl, tolja az arcunkba a nyugati kulrurmarxista ideológiát, minél inkább visszaesik a nézettsége, annál töményebben.
Így ma eljutottak az abortuszkampányig. Legalja..... Irány a pöcegödör!
Mandiner
mandiner.hu
Nem vagyok nagy bulvár fogyasztó, de itt most valami megüttötte a szemem:
"A 69 éves és 25 éves szerelme 10 éve alkotnak egy párt"
Delhusa Gjon párja eldöntötte: ha akar, ha nem, az énekes házasodni fog - Life
Life a női portál. Pikáns, provokatív, szexi, nőies, csajos, friss és érdekes. Legfrissebb hírek nőket érintő témakörökben, videók, vélemények és podcastok.www.life.hu
ÖÖÖÖÖÖÖ 25-10=....
Nem a legalitását vonta kétségbe senki.Beteg dolog, de ez ma teljesen legális. Ha betöltötte a 14-et, akkor közös beleegyezéssel azt csinálsz egy csajjal, amit akarsz, teljesen mindegy mennyi a korkülönbség...
Nem tudom, nekem amikor Dániában dolgoztam akkor a kollégáim azt mondták hogy náluk semmilyen külföldi polgár nem vehet a tengerparttól pár kilométerig ingatlant, mert a németek nagyon sokat elkezdtek felvásárolni nyaralónak és a helyiek ezt utálták. Sosem néztem utána.Egyrészt ez lehetetlen Unión belüli állampolgárok esetén (sőt azon kívül is), mert az EU-s áp. nem ‘külföldi’, másrészt még a vételt sem lehet akadályozni EU állampolgár esetén (a föld kivétel, de a gyakorlatban azt is gáncsolják mindenhol, kivéve az EU-n kívüli külföldiek, az tiltható).
Másrészt érdekes kérdéseket vetne fel egy olyan országban, ahol a népesség jelentős része ugye betelepített/betelepült sváb/tót/rác eredetű…
Nem tudom, nekem amikor Dániában dolgoztam akkor a kollégáim azt mondták hogy náluk semmilyen külföldi polgár nem vehet a tengerparttól pár kilométerig ingatlant, mert a németek nagyon sokat elkezdtek felvásárolni nyaralónak és a helyiek ezt utálták. Sosem néztem utána.
pedofília , úgy hívják. És az hogy ez legális az kurva gáz. Meg az is hogy Orbán és társai telipofával csámcsogják a júdeó kereszténységüket......na,lehet azért legális mert júdeó a mai "keresztény" jobboldal.Nem vagyok nagy bulvár fogyasztó, de itt most valami megüttötte a szemem:
"A 69 éves és 25 éves szerelme 10 éve alkotnak egy párt"
Delhusa Gjon párja eldöntötte: ha akar, ha nem, az énekes házasodni fog - Life
Life a női portál. Pikáns, provokatív, szexi, nőies, csajos, friss és érdekes. Legfrissebb hírek nőket érintő témakörökben, videók, vélemények és podcastok.www.life.hu
ÖÖÖÖÖÖÖ 25-10=....