Az osztálytermeket két okból kell bekamerázni:
- bizonyíték a problémás gyerekek tetteiről.
- a liberális tanárok kiszűrése, az összes online és valós órát egy MI-nak kellene figyelnie gyermekvédelmi okból, hogy ne mételyezhessenek abnormális propagandával az iskolában!
ps. Megkerülhetetlen valóság a kamerák előtti élet.
Szerintem meg nincsen igazad, nem elég hogy ne legyen liberális:
-csak a kreacionizmust elfogadó, a szemtelen kis szaroknak körmöst osztó tanár dolgozhasson
-olyan tanár aki nem tud lenyomni 50 fekvőtámaszt, az csak olyan iskolában dolgozhasson ahol van iskolaőr! sőt, oskolaőr, mert az az "I" a szó elején baromira utal az internacionalizmusra!
-mindenképpen tanuljanak meg menetelni, alaki gyakorlatokat az iskolaudvaron! Gránátdobás!
-nyakkendő, annak megfelelően hogy milyen gyakran köpik be egymást, a nem árulkodók is libsiknek fehér, a keveset árulkodóknak zöld, az igazi spionoknak kék! ha valaki a szüleit is felnyomja liberáliskodásért (pl apa mosogat otthon, mszp szavazó, netán dékás) akkor kapjon piros nyakkendőt, ő már akár a tanárokat is fegyelmezheti
-ez a hülye klímaváltozást, ezt is vegyük ki ez azért van van mert évmilliók óta változik a természet, természetesen most jövünk ki a sokadik jégkorszakból. Vagyis nem bazmeg, 10e éves még csak a Föld, isten akkor teremtette, na én már buktam, hogyvan ez?!
-minden héten kell pantballos lövöldözés a határkerítésen át,ötös tesit csak az kap aki tízből ötöt talál!
-angol nyelvet nem kell tanítani, azt használják a nigger repperek
-minden évben meg kell nézni az István a királyt, de nem a kokós sthollal!
-oltani TILOS, az ilyen izé, higanyos, erős magyarnak nem kell!