Az Isten szerelmére. Miért adja meg nekünk az RCS adatait
Mert a diktátor fórumtársunk abból indul ki, hogy a (nyugati) gyártók szeretnek dicsekedni vele.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az Isten szerelmére. Miért adja meg nekünk az RCS adatait
Drónok, amelyeket a jövőben a Török Hadseregben terveznek szolgálatba állítani.
mach 0,6 - 0,9 ? nem kevéske egy ilyen ambiciózus masinához ?
.
Azt mondták, hogy azt tervezik, hogy az elkövetkező időszakokban növelik a repülőgép helyzetismeretét, és az ISR és a COIN küldetések mellett alkalmassá teszik az építészetet a levegő-levegő támadásra. Nem tudom, ez mennyire lehetséges, meglátjuk. A többi kérdést magának a gyártónak kell feltennie..
.
Ezt a Kizilelma dront hany g tulterhelesre meretezik?
Csinaltak egy delta-kacsa aerodinamikai elrendezest, ezek szerint fontos, hogy lenyegesen nagyobb terhelest tudjanak a sulypont elötti vezersikkal letrehozni, mint egy szarny mögötti hagyomanyosabbal. Szempont a kitunö emelesei tulajdonsag? Ezt vadaszgepnek szanjak, manöverezö legiharcra?
Lesz nekik ehhez kellöen fejlett autonom software-uk? Vagy tavvezerlessel tervezik a legiharcot?
.
Hosszabb tavon az ötlet jo lehet, mert a mai vadaszgepekben a manöverezökepesseg javitasanak legnagyobb gatja a pilota teheröbirokepessege.
De a Kizilelmanak szerintem az elsö repulestöl is meg nagyon hosszu fejlesztöutat kell megtennie ahhoz, hogy tenyleg legiharcraketakkal vadaszgep legyen.
.Azt mondták, hogy azt tervezik, hogy az elkövetkező időszakokban növelik a repülőgép helyzetismeretét, és az ISR és a COIN küldetések mellett alkalmassá teszik az építészetet a levegő-levegő támadásra. Nem tudom, ez mennyire lehetséges, meglátjuk. A többi kérdést magának a gyártónak kell feltennie.
Kargi elektro optikával, ellentétben a sugárzásgátló változattal. A karabahi konfliktusok után azt hiszem, a hadseregtől is volt egy kérés ebbe az irányba.
Nem lesz ukrán drón gyártás! Az első lesz amit lebombáznak az oroszok! Te építettnél gyártósort egy hadat viselő országba? Kíváncsi vagyok erre mi a törökök elképzelése!https://gagadget.com/en/uav/165650-...ci-and-kizilelma-uavs-will-be-produced-photo/ A három legpotensebb török drón ukrajnai gyárban is fog készüĺni.
.Nem lesz ukrán drón gyártás! Az első lesz amit lebombáznak az oroszok! Te építettnél gyártósort egy hadat viselő országba? Kíváncsi vagyok erre mi a törökök elképzelése!
Biztos nem , főleg azok után ahogy a gátat elíntézték.Nem lesz ukrán drón gyártás! Az első lesz amit lebombáznak az oroszok! Te építettnél gyártósort egy hadat viselő országba? Kíváncsi vagyok erre mi a törökök elképzelése!