Ki mondta, hogy csak azzal lehetséges...de az EF-re még semmi ilyesmi nincsen integrálva...és a Spear-EW is egyelőre a holdban van még...
Akkor térjünk vissza az eredeti cikkre. Mikorra is kell a Tornado upgrade-nek elkészülni? 2025? Valami ilyen dereng...
Egy 40 éves gépre. Most kezdték el. Miközben minden a fentebb általam felsorolt fegyver integrációja vagy már lezajlott, vagy már minimum 2 éve fut.
Miközben a repülési teszteket elvégezték az EF-re, és két olyan nehézbombázóra integrálták, mint a Gripen, meg az EF-18.megjegyzem ám nem véletlen a dolog...ugyanis egy 500km hatótávú, de méretre elég nagy standoff fegyver hordozó platformnak a Tornado sokkal alkalmasabb
A spanyolok 2 év alatt elvégezték az F-18-asaikra az integrációt. Nyilván a Luftwaffe még 2040-ig sem boldogulna vele.
Tehát maradjunk annyiban, hogy teljesen jó ötlet egy 40 éves mostanra 0 támogatással rendelkező gépet tovább húzatni újabb 10 évig mialatt elégetnek rá nagyjából 9Mrd euro összeget. Miközben a jelenlegi állapotában még 1-2 évet kihúzná, miközben rendelkezésre áll az utódja, és minimális idő alatt tökéletes helyettesítője lehet.
Szerintem is jó ötlet.
Háát még az is hamarabb meg kell legyen, mint Tornado upgrade.Megint megkérdezem: te ugye jobban tisztában vagy azzal, mint a Luftwaffe, hogy az új Tranche 4 EF-k és F18E/G-k érkezése, valamint azok tényleges hadrendbe állítása a szükséges képességekkel az mikorra kivitelezhető....
Nekünk 5 év alatt sikerült orosz technikáról (!) a Gripenre átállni gyakorlatilag 0 repülhető idővel. Szerintem lehet, hogy a Luftwaffe is megoldaná.
Ez a Tornado upgrade nem szól másról, mint az időhúzásról, de ezt már leírtam neked.