W
Wilson
Guest
Nem is tudom, hogyha összetalálkozik pl vele, akkor kire is fogadjak
Hát nem tudom... inkább egy pimpelt rocsó ez mint hajó
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem is tudom, hogyha összetalálkozik pl vele, akkor kire is fogadjak
Hát nem tudom... inkább egy pimpelt rocsó ez mint hajó
Ha rákattintasz cikk végén a névre akkor neked nem jön be a forrás?@Wilson nem bántásból kérdezem, de ha már saját megjegyzést fűzöl a cikkhez alulra... Nagyon nagy nehézséget okozna a cikk forrását linkelned? Valamiért úgy érzem, hogy ennek is már megint lenne amúgy internetes digitalizált formája, csak épp nem tartottad fontosnak odabiggyeszteni.
Én a ruszkik helyében nagyon aggódnék…Nem is tudom, hogyha összetalálkozik pl vele, akkor kire is fogadjak
Azért a Szent István óta egy kicsit fejlődött az elektronikus radar felderítés stb.Azért raktam mellé a Gorshkov osztályt, hogy lehessen látni a különbséget a két flotta között ezen az ukrán rocsón van egy 30 mm gépágyú és egy atgm inditó a Gorshkovon egy 130 mm löveg változattól függően 16,24,32 VLS indító tele Kalibr,Onix v CirkonnalÉn a ruszkik helyében nagyon aggódnék…
Poént félretéve, a Szet Istvánt egy kifejezetten kicsi olasz motoros süllyesztette el… de ebben az izében most nem éreztem a komolyéget fegyvert. Őszintén szólva még az önvédelemi képességet, mint alapfeladat sem.
Ok! Számomra a fegyverzete nem volt teljesen tiszta….Azért a Szent István óta egy kicsit fejlődött az elektronikus radar felderítés stb.Azért raktam mellé a Gorshkov osztályt, hogy lehessen látni a különbséget a két flotta között ezen az ukrán rocsón van egy 30 mm gépágyú és egy atgm inditó a Gorshkovon egy 130 mm löveg változattól függően 16,24,32 VLS indító tele Kalibr,Onix v Cirkonnal
Ezek folyami csónakok, nem tengerre valók. Egy 5m-es hullám maga alá temetné...
Ez kb a halászokat vagy védtelen kereskedelmi hajókat tudja abajgatni, vagy esetleg diverzáns csoportokat támogatni....Ok! Számomra a fegyverzete nem volt teljesen tiszta….
Ennek pontosan mi a feladatköre?
ui: az olasz példa ugyancsak azt igazolta azt hiszem, hogy néha egy sokkal kisebb eszköz legyűr egy sokkal potensebbet….
Ha rákattintasz cikk végén a névre akkor neked nem jön be a forrás?
Mindjárt akkor bemásolomSajnos semmi nincs ott nekem. Mielőtt kérdeztem, direkt megnéztem, mert tudom, hogy szereted a végére rakni. Akkor ezek szerint az én készülékemben van a hiba.
Ime..Sajnos semmi nincs ott nekem. Mielőtt kérdeztem, direkt megnéztem, mert tudom, hogy szereted a végére rakni. Akkor ezek szerint az én készülékemben van a hiba.
Hát pont a "Admiral Flota Sovetskogo Soyuza Gorshkov" az Északi Flottánál szolgal, szoval ha csak az ukránok meg nem próbálják tenger felól lerohanni Kaliningradot ...Nem is tudom, hogyha összetalálkozik pl vele, akkor kire is fogadjak
És szerinted mennyi időbe kerül átvezényelni a Fekete-tengerre ha az ukránok kememénykedni kezdenek.Hát pont a "Admiral Flota Sovetskogo Soyuza Gorshkov" az Északi Flottánál szolgal, szoval ha csak az ukránok meg nem próbálják tenger felól lerohanni Kaliningradot ...
Nem hiszem, hogy szükség lenne rá.És szerinted mennyi időbe kerül átvezényelni a Fekete-tengerre ha az ukránok kememénykedni kezdenek.
Tudom(amúgy elég ütős a Grigorovics osztály) sőt még ott van a Moszkva is... Azért raktam be amúgy a Gorskov osztályt mivel szemléltetni akartam mekkora különbség van a két flotta hajói között...Nem hiszem, hogy szükség lenne rá.
Van a Fekete tengeren ilyen:
Admiral Essen
Ez már tényleg vicces,na de hátha kapnak és megizzasztjak az oroszokatUkrajna bejelentette az amerikai F-15EX harcigépek vásárlását
.Nem hiszem, hogy szükség lenne rá.
Van a Fekete tengeren ilyen:
Admiral Essen