VDV (Légi desszantos erők - Oroszország)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 218
25 950
113
Légideszantosok napja 2013

VDVday2013-01-X3.jpg
 
 • Tetszik
Reactions: fishbed

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 218
25 950
113
1182-dik tüzér ezred és a 107-dik légvédelmi ezred katonái

Oath_02-X3.jpg


2010 légideszantosok napja

VDVday2010_17-X3.jpg
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
Az orosz deszantos csapatok megkapták az első EW rendszereket.


Leer-2 electronic warfare system
 
 • Tetszik
Reactions: fishbed

bat77

Well-Known Member
2015. január 13.
2 239
1 485
113
Biztos megijedtek a lőtér fejlesztéseinktől. A világ legtöbb lőtere lesz, a legkevesebb fegyverrel rendelkező országban.
Üdv a téli papírtalpú bakancsok hazájában...irány a Don! Mi vitézek még megiszuk a pezsgőnket....
Ugyanaz megy itt már 100 éve...
Az oroszok meg készülnek!