Tudom hogy van olyan fórum társ aki meg nagyban élt mikor romai birodalom meg virágzott es t-rex-en lovagoltak valamint latin volt a világ nyelv de lehetne magyarul le irni mit jelent.Litániát.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudom hogy van olyan fórum társ aki meg nagyban élt mikor romai birodalom meg virágzott es t-rex-en lovagoltak valamint latin volt a világ nyelv de lehetne magyarul le irni mit jelent.Litániát.
Kimaradtál általános iskolában művtöri óráról?Tudom hogy van olyan fórum társ aki meg nagyban élt mikor romai birodalom meg virágzott es t-rex-en lovagoltak valamint latin volt a világ nyelv de lehetne magyarul le irni mit jelent.
Nem volt muvtorimKimaradtál általános iskolában művtöri óráról?
Katekizmusrol maradt ki...Pedig egy kereszteny orszag keresztyen kormanyanak sereny szolgaja..Kimaradtál általános iskolában művtöri óráról?
Naa! Annyira auert nem vagyok ven.En csak arra emlekszem,mikor Arpival jottun at Verecken...Tudom hogy van olyan fórum társ aki meg nagyban élt mikor romai birodalom meg virágzott es t-rex-en lovagoltak valamint latin volt a világ nyelv de lehetne magyarul le irni mit jelent.
Nem, csak en mar abban nottem fel higy nem volt tanar a suliban es helyettesites helyettesites hatan es en meg jobbik eset vagyok a mostaniakat majd nezzetek megKatekizmusrol maradt ki...Pedig egy kereszteny orszag keresztyen kormanyanak sereny szolgaja..
Litaniat most is litanianak hivjak.
Áruld már el, hogy már ő volt a góré vagy még nem? Mert a tudomány erre a mai állás szerint nem tudja a választ.Naa! Annyira auert nem vagyok ven.En csak arra emlekszem,mikor Arpival jottun at Verecken...
Tudom hogy van olyan fórum társ aki meg nagyban élt mikor romai birodalom meg virágzott es t-rex-en lovagoltak valamint latin volt a világ nyelv de lehetne magyarul le irni mit jelent.
Khm.Kommunizmus alatt ugyan volt tanar az iskolaban,de meg veletlenul se tanitottak katekizmust.Azt a templomban tanitottak hittanoran.Nem, csak en mar abban nottem fel higy nem volt tanar a suliban es helyettesites helyettesites hatan es en meg jobbik eset vagyok a mostaniakat majd nezzetek meg
Ja es tudod ki a szolgazzal le…
Művészettörtétnet órán a középkor részén tanítják .Katekizmusrol maradt ki...Pedig egy kereszteny orszag keresztyen kormanyanak sereny szolgaja..
Litaniat most is litanianak hivjak.
Ja hittan volt de azon en csak rajzoltamKhm.Kommunizmus alatt ugyan volt tanar az iskolaban,de meg veletlenul se tanitottak katekizmust.Azt a templomban tanitottak hittanoran.
Hazamat szolgalom, a te szolgad kicsit máshogy jott le de elfogadok mire gondoltam en reagaltam tul.A miniszter szo latinul szolgat jelent.
Miert,nem allami szolgalatot vegzel?Nem vagy az allam szolgaja?
Hat,mikor elindultink felfele,akkor meg Almos volt a gore,de mire felertunk mar Arpi lett ( tortenelmileg nem tisztazott,de Almos vagy magatol,vagy mint aldozati szemely meghalt,mar nem ert el a Karpat medencebe)Áruld már el, hogy már ő volt a góré vagy még nem? Mert a tudomány erre a mai állás szerint nem tudja a választ.
Nekünk ez valahogy kimaradt.Művészettörtétnet órán a középkor részén tanítják .
Almos nem lehet hogy csak el aludt?Hat,mikor elindultink felfele,akkor meg Almos volt a gore,de mire felertunk mar Arpi lett ( tortenelmileg nem tisztazott,de Almos vagy magatol,vagy mint aldozati szemely meghalt,mar nem ert el a Karpat medencebe)
Amo nagy marhasag,mert a litania ma is redze a katolikus szertartasrendnek.De ami aut illeti,az ortodoxnak is.Művészettörtétnet órán a középkor részén tanítják .
Igen de ha nem járt esetleg hittanra mert még nem volt neki kötelező akkor leginkább ott találkozhatott vele a liturgikus énekeknél.Amo nagy marhasag,mert a litania ma is redze a katolikus szertartasrendnek.De ami aut illeti,az ortodoxnak is.
Szoval nem tortenelmi,hanem elo vallasgyakorlati szertartas.
De-az aldozokestol...Almos nem lehet hogy csak el aludt?
Nalunk vezettek be.Igen de ha nem járt esetleg hittanra mert még nem volt neki kötelező akkor leginkább ott találkozhatott vele a liturgikus énekeknél.
Ajj de pulya vagyNalunk vezettek be.
Sose felejtem el mikor en aki templomban nem jartam mert ahogy kozel megyek hozza viszket a borom es elkezd habzani a szam (nem tudjuk mi okozza a hangok a fejemben azt mondjak ez normalis, na mind1) elkezdenek beszelni errol de a tanar hamar bele unt ezert helyette rajzoltunk meg sokat enekeltuk a flourtol a mizut.
Szoval egy szo mint szaz az en sulimban ez kimaradt meg szerintem sokan elmondhatjuk ezt magunkrol.
A ltania nem lirirgikus enek,hanem egy szertartas.Igen de ha nem járt esetleg hittanra mert még nem volt neki kötelező akkor leginkább ott találkozhatott vele a liturgikus énekeknél.