Visszajelzések és javaslatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 521
12 617
113
No, ez az imént lett megoldva :) Illetve kinyomoztam miért van ez az Új hozzászólások vs. Legújabb hozzászólások

Az Új hozzászólások link csak a bejelentkezett tagoknak jelenik meg és az olvasatlan hozzászólásokat tartalmazó témákat listázza - hogy miért nem időrendben az jó kérdés.

Az általam korábban Legújabb hozzászólásokra magyarosított link mögötti tartalom meg bejelentkezés nélkül is elérhető és ott időrendben listázza ki a hozzászólásokat. Egyelőre átneveztem Aktív témákra, már így szerepel a fekete menüsáv utolsó linkjeként.

Remek lett, még egyszer köszönöm! Részemről maradhat az aktív témák elnevezés szerintem már elég otthonos mindenkinek :).

Az, hogy a már megtekintett és új hozzászólással nem rendelkező topicokba visszalépve nem a legutolsó, hanem a topic legelső hozzászólására visz, az nálam valamilyen beállítási hiányosság, vagy az új fórum sajátossága?

Ha az utóbbi, akkor lehet-e kérni, hogy úgy viselkedjen mint a régi felület? ( a legvégére vitt, ha be voltam jelentkezve és általam már olvasott volt a topic).

sequadon

Active Member
2013. december 7.
348
191
43
Sötét téma: +1

Amit még észrevettem, hogy a tab-ok thumbnail képe gondolom még a motor default-ja, és fórum oldalain nem is jelenik meg.

htka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

M

molnibalage

Guest
Végre azt is tudja a fórum, hogy a képet kinagyítja eredeti méretére, ha nem fér el a kommetboxban. Részemről eddig álom ez az új motor. Eszméletlen sokat tud és még baromi gyors is.

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
7 958
22 843
113
A hozzaszolasokban irt linkek leroviditesere meg nem jottem ra. Tudja valaki a megoldast?

+Eszrevetelek:
A tema szerintem tul vilagos. Osszefolynak a hozzaszolasok. Szvsz. jobban szeparalna egy sotetebb hatter.
A hozzaszolo neve ketszer jelenik meg uzenetenkent. Egyszer az avatar alatt es egyszer a hozzaszolas vegen. Ez utobbi szerintem folosleges. A "moderator ertesitese" lehetne halvanyabb arnyalatu. A hozzaszolas idopontja pedig sotetebb.
A "like, quote, valasz" reszen pedig a "reply" vagy az "idez" szavakra kellene cserelni a megfelelot. A like maradhat es melle esetleg johetne a dislike is. :)
Ha az utolso olvasott linkre kepes vinni a motor akkor arra is kepes lehet, hogy megjelenitse az el nem olvasott hozzaszolasok szamat. Bar ezt korraban is jeleztem, de valasz nem erkezett ra. Lehet mar ignore-on vagyok Mac-nek es Tcatnek is. :D

• Tetszik
Reactions: notaricon and akagi

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 494
26 156
113
Ha a hozzászólás További lehetőségek/Előnézeti képét választom és javítani szeretnék rajta, akkor hogy lehet visszalépni szerkesztő üzemmódba?
(vagy béna vagyok. :) )

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 106
59 493
113
Sziasztok!

Ha profilképet szeretnék feltölteni, akkor milyen formátumokat és méretet tud kezelni a rendszer?
Mert nekem eddig minden próbálkozásom kudarcba fulladt....

M

molnibalage

Guest
Sziasztok!

Ha profilképet szeretnék feltölteni, akkor milyen formátumokat és méretet tud kezelni a rendszer?
Mert nekem eddig minden próbálkozásom kudarcba fulladt....
Mármint avatart? 400x400 pixelt simán elfogadott nekem. PNG, JPG, egyre megy.

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 103
9 385
113
Szemmel tartom ám a topicot, csak ma nem volt jelenésem érdemben reagálni a felmerültekre.

Nem teljesen kizárt egy opcionálisan választható dark theme. Van ennek a fórum skinnek egy sötétszürke, de nem dark változata, lehet azt átvariálom sötétebbre és opcionálisan választhatóvá teszem. Majd megnézem mennyi idő lenne, mert a Block 6 kapcsán csak a WordPress theme a kezem munkája, a fórum theme az "konzerv". (A fórumnak a theme-elésébe nem akartam belemélyedni.) Ám mivel a szerkezeti kialakítása nem változna, csak a színséma vélhetően nem olyan vészes - fórum adminban össze lehet kattintgatni akár.

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 103
9 385
113
Ha a hozzászólás További lehetőségek/Előnézeti képét választom és javítani szeretnék rajta, akkor hogy lehet visszalépni szerkesztő üzemmódba?

Amikor ráböksz az előnézetre, az előnézet alatt szerkeszthető marad a tartalom a szövegdobozban. Simán korrigáld, amit akarsz. Az előnézet újbóli kattintása meg persze frissíti az előnézetet :)

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 103
9 385
113
Nekem folyamatosan ezt írja ki:
"The uploaded file is not a valid image"

JPEG, PNG, GIF formátumoknak mennie kell. A jelenlegi beállítás alapján maximum 51200 byte (51,2 kB) méretig.
Gondolom meg lehet nyitni a képet, tehát nem sérült a file.

Ha nem akarja továbbra sem az igazságot dobd át mailben a szerkesztoseg@htka.hu címre, meglesem.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 106
59 493
113
Köszönöm a segítséget. Némi képszerkesztés után végül bele fértem a megadott paraméterekbe :)

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 794
9 602
113
A "like, quote, valasz" reszen pedig a "reply" vagy az "idez" szavakra kellene cserelni a megfelelot. A like maradhat es melle esetleg johetne a dislike is. :)
Ha az utolso olvasott linkre kepes vinni a motor akkor arra is kepes lehet, hogy megjelenitse az el nem olvasott hozzaszolasok szamat. Bar ezt korraban is jeleztem, de valasz nem erkezett ra. Lehet mar ignore-on vagyok Mac-nek es Tcatnek is. :D

Szerintem amit lehet magyarosítani kell. Lényegében szinte mindent. A like helyett is lehet használni a tetszik-et. Főleg, hogy nem is a Facebook-os Like-ról van szó. A dislike-nak meg nem tudom hogy lenne-e értelme. Bár még a like is kérdéses. BIZPOL témában sokan sima érzelmi alapon ítélkeznek, semmi köze a realitásokhoz.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 938
113
Gyerek ez nektek tetszik o_O ?
Annyira jó ez a motor hogy újra kellett jelszót változtatni+ ahogy észre vettem a szu-27 topic is eltűnt .
+ hiába vagyok bejentkezve még az oldalt elejét hozza be egészen 2013 dátumnál majd úgy kell a végére kattintani .

M

molnibalage

Guest
Annyira jó ez a motor hogy újra kellett jelszót változtatni+ ahogy észre vettem a szu-27 topic is eltűnt .
+ hiába vagyok bejentkezve még az oldalt elejét hozza be egészen 2013 dátumnál majd úgy kell a végére kattintani .
Mit értesz az alatt, hogy az oldal elejét...? Mert olyan topiknál lehet csak az, amit soha vagy tényleg régen olvastál. Nekem az összes napokban vagy hetekben írt topik esetén a legutolsó olvasotthoz ugrott. Még a PM üzeneteket is áthozta a rendszer, amiket anno töröltem.

M

molnibalage

Guest
A hossszú topikoknál valamért úgy tűnik, hogy most ezt csinálja. Viszont attól még jelöli az új Hsz-eket. Mivel te nem szökőévenként vagy itt azért kb. 5 sec megtalálni a utolsó hsz-t. Majd javítják.

Összességében képtelen vagyok megérteni az ilyen károgásokat. Pár ideiglenese apró hiba van, de a többi lényegesen fejlesztés nem érdekel...? WTF?

• Borzalamasan gyors az új motor.
  • Végre lehet gyorsan és normálisan idézni.
  • Több topikból is lehet idézni és az idézett helyre is link mutat vissza tudtamm, a kis nyíl.
  • A komment mező többszöröse a réginek, végre lehet olvasni is rendesen, amit írsz, mert látszik emberei mennyiségű szöveg.
  • Tömnytelen formázási lehetőség, a 3 ezer karaktere feletti hsz-n ("mini cikk hossz") értelmesen szerkeszthető.
  • Ugyanúgy megvannak a régi motor funkcióói, az olvasatlan hsz-ek sőt, még oldalon belül is lehet ugrani az utolsó hsz-hez. (Sanszosan ez kicsit talán bugzik adott topikméret felett.)
  • Ez is ment draft hsz-t.
  • Az összes korábbi PM-et is importálta.
  • Nincs külön wordpress és más, csak adatbázis van, egyszer kell bejelentkezni.
  • Mobilion is használható az oldalon
  • stb. stb.
De mondjuk Roni értetlenkedik, hogy esetleges pár átmeneti kényelmetlenség miatt miért kellett cserélni. Ezzel a hozzállásal még lovon járna az emberiség...

Status
Not open for further replies.