No, ez az imént lett megoldva Illetve kinyomoztam miért van ez az Új hozzászólások vs. Legújabb hozzászólások
Az Új hozzászólások link csak a bejelentkezett tagoknak jelenik meg és az olvasatlan hozzászólásokat tartalmazó témákat listázza - hogy miért nem időrendben az jó kérdés.
Az általam korábban Legújabb hozzászólásokra magyarosított link mögötti tartalom meg bejelentkezés nélkül is elérhető és ott időrendben listázza ki a hozzászólásokat. Egyelőre átneveztem Aktív témákra, már így szerepel a fekete menüsáv utolsó linkjeként.
Remek lett, még egyszer köszönöm! Részemről maradhat az aktív témák elnevezés szerintem már elég otthonos mindenkinek .
Az, hogy a már megtekintett és új hozzászólással nem rendelkező topicokba visszalépve nem a legutolsó, hanem a topic legelső hozzászólására visz, az nálam valamilyen beállítási hiányosság, vagy az új fórum sajátossága?
Ha az utóbbi, akkor lehet-e kérni, hogy úgy viselkedjen mint a régi felület? ( a legvégére vitt, ha be voltam jelentkezve és általam már olvasott volt a topic).