Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Modik help!
A régi képemet szeretném visszakapni!
Mivel, gépet cseréltem és az új gépemen már nem fellelhető.
Köszike!
Szerintem a hírek is ilyenek lesznek, sajnos, rövidek talán egyszerűbbek és oda lesz rakva kép vagy videó - mert az emberek már elbutultak olvasni és vizuális eszközökkel jobban meg lehet ragadni.
Semiféle útszéli nem volt benne. Ellenben a saját szemopontrendszered által felállított értékelésnek nem felelt meg. Az új motor pusztán a komment mező méretével hüylére veri a régit. A régi kb. a feletti levő 6-7 db ikon szélességnél alig volt nagobb. a mostani kb. 3-szor szélesebb. Erre te meg panaszkodsz a szélső sávok miatt.Nem akadok fenn Molnár úr ismételt útszéli stilusán.
Ennek fényében a kommented epic...Én nem a fórumot nézem elősorban, hanem híreket.
A külcsín igen, de ha használhatóaság szem szubjetív. Most három mondatnál hosszabb szöveget is látok, amit beírtam és az idézés végre működik. Az előző motor kapcsán gyakorlatilag hol betette hol nem, vagy hússzor kellett ráklikkelni.Most, pedig, hírek, rövidhírek, képek, videók, stb. amelyek tableteseknek, mobilosok megfelelőek, PC-ken, Notin meg olyan amilyen. A fórumot nem próbáltam ki. Az biztos, hogy számomra nem tetszik a külcsin, de ezt szubjektív
Haha, kura vicces. Még itt csak a személyeskedés megy részedről.... Ide mindenki véleményeket ír, és nem légiharc összefoglaló Molnár módra, hogy csak az a nyerő.
Úgy tűnik, hogy a posztolt hsz-nek van egy minimális mérete, azon talán lehet változatni, ha az avatar is kisebb lesz. Ez méret alá viszont nem lehetséges menni. Ha a hosszú kommenteket nézed, akkor nincs pazarlás a hellyel.A korábbi változatban az aktív témákra kattintva kilistázta a legutóbb aktív topicokat és az is megjelent,hogy hány olvasatlan hozzászólás van az egyes topicokban a legutolsó látogatás óta. Nekem ez nagyon hiányzik. Ha ezt a funkciót itt meg lehetne valósítani, az nagy könnyebbség lenne.
Ez most sincs másként. Az épp bedésztma a főoldalon ugyanoda visz, mint a fórum részen az "új hozzászólások" szövegre kattintás. A megnyitott topikokban meg alul és felül is ott van, hogy ugrás az "utolsó olvasatlanhoz".A korábbi változatban az aktív témákra kattintva kilistázta a legutóbb aktív topicokat és az is megjelent,hogy hány olvasatlan hozzászólás van az egyes topicokban a legutolsó látogatás óta. Nekem ez nagyon hiányzik. Ha ezt a funkciót itt meg lehetne valósítani, az nagy könnyebbség lenne.
Ez a komented sem értem. Az oldal tetjén mindig ott van az, hogy "új hozzászólások".A korábbi rendszer könnyebben kezelhető volt pl egy topikból simán lehetett kattintani a friss hozzászólásokra most ez nem lehetséges,ezen tudunk javítani?Ezen felül csatlakoznék notaricon kéréséhez.
ui.:Mi vitt rá embereket arra,hogy engem kövessenek?De tényleg.