M
molnibalage
Guest
Just for the record. Egyáltalán nem nézek bele. A pancíros vicckomment eset óta, amit pont véletlenül olvastam a BIZTPOL közelében sem jártam. Nincs ingerenciám rá, egy picit sem. Lövésem sincs mi megy ott. Én azt látom, amikor rászabadulnak technikai topikokra egyesek totál offal.Az az érzésem, hogy akik (Te, Tcat, Molni főleg) a biztpol részleg ellen tiltakozik, az úgy nézi le az egészet, hogy bele sem néz a balhékon kívül.
Elnézést, de ez úgy nem igaz, ahogy van...Az egész fórum nélküle kis túlzással az autóskártyázás szintjén lenne, a biztpol részen látszik ahogyan használják is a technikát, és ott kontextusában jelenik meg minden, mert legalább annyira meghatározó a HT teljesítménye közben, hogy a műveleti terület és annak tágabb környezete milyen jellemzőkkel bír.
A tegnapi Patriotos és NASAMS elemzés is figyelembe vette a lehetséges irányokat. A jenki CBG fenyegetés is egy adott helyzetre igaz.
Ahoz nem kell szalonnáci, komcsi vagy bármilyen balfasz propagandát olvasni, hogy egy tetszőelgesen elképzelt helyzetben értékelni lehessen egy fegyverrendszer.
Pirézia F-35-öseit össze lehet veni Hunbánia vadászgépeivel. Távolság, domborzat és egybek kellenek, nacionalista marhaságok meg nem. Mert a fizika leszarja azt.