Nos, a hozzászólások kapcsán azt lehet mondani, hogy egyáltalán nem esett vissza a mennyiség, szinten van a Block 4 idején tapasztaltakkal. Sőt, egy kicsit többet is írtok.
A Block 5 december 21-én késő este lett bevezetve, számoljunk 22-vel. Kommentszám:
a megelőző 30 napban: ~ 3 700
a következő 30 napban: ~ 4 800 (ez csalóka, mert a nagyobb cikkek kommentjei át lettek emelve, amit elvileg beleszámol a statba)
januárban: ~ 4 000
Az olvasottság változása kapcsán egyrészt beszélhetünk az egyedi olvasók számáról, illetve az oldalletöltések számáról. Előbbi emelkedett, azaz bővült az olvasótábor, az oldalletöltések száma pedig nagyjából szintben van a váltás előttivel. Azaz több olvasó generál nagyjából változatlan oldalletöltés számot, aminek vélhetően az az oka, hogy egy réteg kevesebb oldalt néz meg. Ezen rétegbe minden bizonnyal tartoznak új olvasók, és sajna régiek is, akiknek nem sikerült kibékülnie az új rendszerrel.
Utóbbiaknak jó hír, hogy úton a lovasság
A tegnapi nap folyamán befejeztem a SimplePress fórum módosítását, így lassan élesíthető lesz, ezáltal pedig sok kifogásolt probléma lesz megoldva. A (vissza)váltás a simplepress fórumra várhatóan vasárnapról hétfőre virradóan lesz meglépve.
Tehát február első napjaiban lesz egy nagyobb ugrás a használhatóságban. Ezt már Full Operational Capability-nek fogjuk tekinteni
Mint már korábban is írtam a szerkesztőség véleménye szerint ezzel már igen nagy százalékban elégedettnek kell lennetek.
Természetesen lesz egy részletező írás a dologról.